- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
inf3rno #8914 üzenetére
Sikerült beletanulni közben a plugin fejlesztésbe 02-10 - 03-23 alatt írtam rá saját keretrendszert, ami egységesen kezeli a frontend és backend oldalakat és a különböző forrásokból jövő adatokat. Pl. létrehozok egy SettingsEntityStorage objektumot, beállítom a mezőket, aztán tudok menteni update_options-el egy tömbbe entitásokat és kiolvasni get_options-el gyakorlatilag automatikusan. Ugyanígy CPT-knél is megoldható ez a fajta Storage interface a postokra. Most még azon dolgozom, hogy a szűrők támogatva legyenek benne, és ne kelljen lekérni az összes postot egy-egy típushoz, illetve, hogy a meta is támogatva legyen benne. A lényeget azt hiszem megragadtam ezzel, legalábbis valaki azt írta, hogy 90%-ban ezeket használja, ritkábban foglalkozik taxonomy készítéssel, ilyesmikkel. Még dolgozok rajta, hogy ez mind támogatva legyen, aztán szerintem el lehet kezdeni élesben munkát vállalni plugin készítére. Ötletem már van is a következő projektre. A todo list volt a teszt projekt, azt sikerült megvalósítani, bár egy kicsit gány kinézetre:
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest