Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyesteb
tag
válasz
bpmcwap #8567 üzenetére
Szia!
Egy ilyet anno én is akartam csinálni, de végiggondoltam, hogy ez tartalomduplikálás lenne a keresők szemében, tehát visszavetné mindkét oldalt. Ha meg akarod csinálni mégis, akkor egyedi fejlesztés kell hozzá. Nem annyira bonyolult, meg lehet csinálni, akár egy Chronoforms segítségével is meg lehet jeleníteni az ottani bejegyzéseket. A lényeg, hogy SQL lekérdezést kell csinálni. Mivel (remélem) más az adatbázis elérése (felhasználó név és jelszó), más az adatbázis is, csak a szerver ugyanaz, így az adott WP nem fogja önmagától lekérdezni a másikat.
Eddigi tapasztalataim alapján. De, ha valaki tud ennél jobbat, akkor legalább én is tanulok valami újat...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest