Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
Én láttam, sajnos.
Egyetlen aloldalnyi tartalom, ahol a képek és a szövegek váltakozva jelennek meg jobb/bal oldalt, csakhogy mindez a linkelt ocsmány téma környezetében, nagyon szűken, mindenféle stílus nélkül. Nulla funkció, 1 nap alatt pótolható egy modern témán. Legyártható ez a nyitóoldal, és ha kell, később hozzá lehet dobni aloldalakat.
Eastman: Ezzel csak elijesztenéd őket. És nem tudom, hogy jött le, de én csak jót akarok, nem arra a röhejes összegre vagyok ráfeszülve, amiért felajánlottam, hogy megcsinálom, hanem mert máshogy nincs értelme és látom, hogy neked nem megy.
Felajánlottam a tárhelyem, ami a Sybell-nél van, meg majd beszállsz a tárhely költségbe is, ha lesz pénzed. Egyedül egy domain (át)regisztrációra van szükség, ami 2 ezer forint kb, és azt is mondtam, hogy az egészet kifizeted majd, ha tudod. Később, meg ha szeretnél, függetlenedsz tárhelyileg, a költözésben vagy a Sybell-en belüli szétválasztásban meg segítek.
Mi kell még? Erre most jössz megint ezzel az elavult témával, mintha a levegőbe beszéltem volna mindeddig a PÜ-kben és a telefonon. De persze, én vagyok a hülye, hogy ráfeszülök valamire, mert ennyire OCD-s vagyok, ha hulladékot látok. Attól, hogy a példaoldalaimon mindenféle gombok, meg ajánlatkérők vannak, az nem azt jelenti, hogy a tied is ezekkel akartam volna bezsúfolni, ettől igazán nem kell hátrahőkölni, aztán azt kamuzni, hogy jobb ajánlatot kaptál.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M4 13" 16/256GB 2028.07.24. iSTYLE jótállás 21 töltés
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest