- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
WordPress, Woocommerce és Porto témakörben lesz sok kérdésem - előre szólok.
A közepébe csapok, aztán majd jön magától. (Amíg nem él az oldal, nem küldök oda mutató linkeket és ha nem muszáj képernyőfotókat sem. Remélem megértitek. Persze sokkal könnyebb volna.)Szóval, létrehoztam egy terméket, s azon belül több variánst. A menüt bal oldalon, függőlegesen helyeztem el, a termékfotók ennek közvetlenül jobb oldalán láthatók. A kosár ikonja a menü tetején van és ha fölé viszem a kurzort, vagy rákattintok, legördül a tartalma.
a) Az egyik probléma az, hogy réteg szinten ez a kosár buborék alacsonyabban van, mint a galéria, így utóbbi kitakarja és nem tudom hol tudok erre hivatkozni.
b) Az említett kosár előnézetben egyes szavaknál beszorult' a fordítás. Két szó volt, amit módosítottam. Első körben mindkettő működött, de megváltoztattam őket. Az egyik Edge böngészőben már tegnap este is jó volt, Chromeban csak ma reggel, de a másik szót például nem tudom módosítani (illetve módosítom, de felhasználói oldalon ennek nyoma sincs).
Persze többször töröltem mindkét böngészőben a sütiket, újra írtam a *.po fájlokat, megkerestem az összes fordítófájlt, stb. Sok mindent próbáltam, de egyelőre semmi.
Ilyenkor hol szokott lenni a probléma?Egyelőre ennyi.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell asztali gépek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Macska topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged