- iPhone topik
- Google Pixel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
WordPress, Woocommerce és Porto témakörben lesz sok kérdésem - előre szólok.
A közepébe csapok, aztán majd jön magától. (Amíg nem él az oldal, nem küldök oda mutató linkeket és ha nem muszáj képernyőfotókat sem. Remélem megértitek. Persze sokkal könnyebb volna.)Szóval, létrehoztam egy terméket, s azon belül több variánst. A menüt bal oldalon, függőlegesen helyeztem el, a termékfotók ennek közvetlenül jobb oldalán láthatók. A kosár ikonja a menü tetején van és ha fölé viszem a kurzort, vagy rákattintok, legördül a tartalma.
a) Az egyik probléma az, hogy réteg szinten ez a kosár buborék alacsonyabban van, mint a galéria, így utóbbi kitakarja és nem tudom hol tudok erre hivatkozni.
b) Az említett kosár előnézetben egyes szavaknál beszorult' a fordítás. Két szó volt, amit módosítottam. Első körben mindkettő működött, de megváltoztattam őket. Az egyik Edge böngészőben már tegnap este is jó volt, Chromeban csak ma reggel, de a másik szót például nem tudom módosítani (illetve módosítom, de felhasználói oldalon ennek nyoma sincs).
Persze többször töröltem mindkét böngészőben a sütiket, újra írtam a *.po fájlokat, megkerestem az összes fordítófájlt, stb. Sok mindent próbáltam, de egyelőre semmi.
Ilyenkor hol szokott lenni a probléma?Egyelőre ennyi.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged