- Bekékült a Pixel 10a
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Sziasztok!
WordPress szakikhoz szólna ez a bejegyzés, akik tudnának (persze nem ingyen) segíteni a hiba javításában.
Fura anomáliával küzdünk, valószínűleg egy 2-3 hónappal ezelőtti (pontos dátumra nem emlékszem) backupból való helyreállításnál sérülhetett meg valami az adatbázisban, de csak az elmúlt 1-2 hétben, a tavaszi szünet után kezdett zavaró és feltűnő lenni a dolog.
Az oldal alapja WordPress+WooCommerce+Open Tickets fizetős csomag.
A következő történik.
1. Új felhasználó regisztrál (vagy admin felületen kerül létrehozásra), rögzíti az adait a fiókjában vagy az első rendelésnél.
2. Egy régebben (a hiba létrejötte előtt) regisztrált felhasználó saját maga lead egy rendelést banki utalással vagy PayPal-on keresztül.
3. Az új regisztrált vagy admin felületen létre hozott felhasználó adatai (név, cím, email cím, telefonszám, tehát a számlázási adatok) eltűnnek a fiókjából. Fontos, hogy csak a fiókjából, a rendelésben rögzített adatok nem sérülnek.Mindent megpróbáltam már (az adatbázis minden esetben maradt a hibás):
- WooCommerce-en és Open Tickets-en kívül minden plugint kikapcsoltam és egy alap WordPress sablont aktiváltam
- Próbáltam teljesen friss WordPress+WooCommerce+Open Tickets verziókkal is.
- Másik tárhelyen is teszteltem a rendszert, hátha a azzal van a gond, de ott is ugyan ezt csinálja.Privátban várom a megkereséseket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő