- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok,
újabb kérdés lenne. Ugyan nem néztem még utána, de jelen esetben többet ér, hogy ha esetleg valaki tapasztalatból tudna ajánlani.
Egy olyan kész rendszerre lenne szükségem, ami már, ha nem tévedek, egy CRM szerűség lenne.
Kb. 1-2 tucat tagot kellene menedzselni, a regisztrálástól kezdve, a céges események létrehozásán át, az arra való jelentkezésig. Persze ez egy kicsit részletesebben.
A tagoknek egy csomó egyedi mezője van, mikor regisztrál, milyen tagságban van, hosszabbítási kérelem, egyes mezőket a tagok is tudnak szerkeszteni, más mezőket csak az adminisztrátorok.Ilyesmi az eseménynaptár is. Pl. üzleti és tagsági találkozó időpontok létrehozása, arrra való jelentkezés (pl. a tagoknál ez is plusz infó, hogy melyiken vett részt)
Így hogy leírtam már én is jobban értem.
Manuális regisztrációt követően, a tag hozzáfér egy esemény naptárhoz, ahol jelentkezhet és létre is hozhat bizonyos eseményeket. Látja a saját profilja részleteit és egy kivonatot a többi tagról.Adminként meg kb. menedzselhetnek mindent, létrehozhatnak és jóváhagyhatnak eseményeket stb.
Merre lenne érdemes elindulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest