- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Instagram közösségi fényképezés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
Creative997
őstag
A bronzpontoknál szinte teljesen fel tudod húzni azokat, az ezüst és aranynál már nem, ahogy emlékszem. Perpill újra elkezdtem, a 3. fejezetnél járok most, direkt másik szálat csinálok mint mikor először végigvittem.
Ami a temetős küldetést illeti: egyrészt nem kötelező bemenni a temetőbe. A sírásót a vodkával azért vesztegeted meg, hogy odaadja a rab hulláját boncolásra, nem azért hogy bejuss a temetőbe. Ahhoz vagy ki kell fizetned Thaler-nél a sírásó tartozását vagy Vincent ad engedélyt. De ez a korábbi döntéseidtől függ. Ha mindkettőt vádolod, ez nemigazán fog sikerülni. Vincent-nél hosszabbra nyúlik vissza. Még az első fejezetben, ha nem ölted meg a mókusokat, akik Haren cuccait akarják elvinni a partról, akkor a következő történik: A Szőrös medvében kapsz Coleman-tól egy küldetést a 2. fejezetben (A patkány) és mikor elvégezted és visszamész, Coleman halott lesz, a mókusok, kiket nem öltél meg, kinyírják, így a küldetés későbbi részében nem tud kiderülni számodra hogy Vincent a Szalamandrát üldözi és ártatlan. Thaler-nél se tudsz fizetni amíg gyanúsított. A boncolás után meg már mindegy, mert akkor meggyanúsítasz valakit. De ezért szép ez a játék, a döntésedtől függő alakulás! -
GypsFulvus2
őstag
"Van jópár hiányossága, de bőven átlag feletti a játék." - Egyetértek, ezt akár én is írhattam volna, szó szerint. A legnagyobb hiányossága a harcrendszer, ami túl egyszerű. Ez nyilván a Bioware-től vett Auorora motor miatt van, amit nem real time harcra szántak anno. Ebből próbálták kihozni a maxot. A 2. rész új, saját motort kap, ami bizakodásra ad okot.
Ami a temetőt illeti. Jó rég játszottam vele, de ha jól emlékszem a sírásót kell megvesztegetni, nem? Törp spirituszt kell neki keresni, ha jól rémlik. A boncolás előtt már magadra haragítottad Vincentet? Az gond lehet később, több okból is. De hát ilyen a jó RPG, tényleg van jelentősége a döntéseknek.
Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xbox One 500GB hibátlan állapotban
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest