Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
"Van jópár hiányossága, de bőven átlag feletti a játék." - Egyetértek, ezt akár én is írhattam volna, szó szerint. A legnagyobb hiányossága a harcrendszer, ami túl egyszerű. Ez nyilván a Bioware-től vett Auorora motor miatt van, amit nem real time harcra szántak anno. Ebből próbálták kihozni a maxot. A 2. rész új, saját motort kap, ami bizakodásra ad okot.
Ami a temetőt illeti. Jó rég játszottam vele, de ha jól emlékszem a sírásót kell megvesztegetni, nem? Törp spirituszt kell neki keresni, ha jól rémlik. A boncolás előtt már magadra haragítottad Vincentet? Az gond lehet később, több okból is. De hát ilyen a jó RPG, tényleg van jelentősége a döntéseknek.
Aktív témák
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs