Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Valamennyit szigetel, de az nem az igazi. Inkább szálas anyag kell, mint pl a vatta, sokkal jobban elveszik benne a hang. De egy próbát megér, maximum ha nem jön be, akkor leszeded. Nekem a vatta+filc kombó nagyon bejött
Ha leveszem a gép oldalát, a winyót hallom, mármint a forgását, így meg nem nagyon. A seek-zajt is éppenhogy lehet hallani, ha rajta van az oldala a gépnek, ha nincs rajta, akkor sokkal feltűnőbb. Mondjuk a hitachi winyóm alapból halk, aminek a seek zaját még tovább csökkentettem, így szinte hangtalan
-
edeleny
őstag
En,filterböl csinaltam egyik oldalan nyitott kockat,es az került a hazra,de igen visszafogta a levegöszallitast.
Valahol azt olvastam,hogy meg kell törni a levegö áramlasat,valami hasonlora gondotam en is,de nem lappal,hanem lamellakkal,ket sorban,egyik lefele,a masik felfele,az szetszorná rendesen. -
Winner_hun
félisten
Nem valami ultra márkás házam van, vannak is vele bajaim, az egyik oldallapot nem tom normálisan felrakni vagy csak nagy nehézségek árán
Amúgy Scorpio házam van. Majd be lesz rakva az első hsz-be, hogy milyen is volt a ház alapból, mert MikySoft fórumtársnak véletlen pont ilyen háza van: [link]
vagyis 90%-ban ilyen a hátulja az nem teljesen ugyan olyan, de nem is az a lényeg, hanem az eleje. Amúgy az én házamnak a bekapcsológombja zöld.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nekem is 1000 fordulat alatt mennek a ventik
Chieftec tápom van nekem is, a garancia kb 1 hétig volt rajta, utána meguntam a hangját, szétszedtem és az elhalálozott Coolink tápomból beletettem a ventit. Jól jártam, sokkal csöndesebb és még kéken is világítAmúgy a leghangosabb periféria a hitachi winyóm a leghangosabb, ami a leghalkabb winyók közé tartozik és még így is le van halkítvan a seek-zaj
A másik leghangosabb meg a Coolink tápventi, de nem zavaró, lehet mellette aludni
A tápot meg körbe ne párnázd, nem hiszem, hogy jót tenne neki
Azt nem tudom, hogy a faházra miért gondolod, hogy elnyeli a zajtA ventikén meg valamennyire ki fog jönni a zaj
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest