- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Valamennyit szigetel, de az nem az igazi. Inkább szálas anyag kell, mint pl a vatta, sokkal jobban elveszik benne a hang. De egy próbát megér, maximum ha nem jön be, akkor leszeded. Nekem a vatta+filc kombó nagyon bejött
Ha leveszem a gép oldalát, a winyót hallom, mármint a forgását, így meg nem nagyon. A seek-zajt is éppenhogy lehet hallani, ha rajta van az oldala a gépnek, ha nincs rajta, akkor sokkal feltűnőbb. Mondjuk a hitachi winyóm alapból halk, aminek a seek zaját még tovább csökkentettem, így szinte hangtalan
-
edeleny
őstag
En,filterböl csinaltam egyik oldalan nyitott kockat,es az került a hazra,de igen visszafogta a levegöszallitast.
Valahol azt olvastam,hogy meg kell törni a levegö áramlasat,valami hasonlora gondotam en is,de nem lappal,hanem lamellakkal,ket sorban,egyik lefele,a masik felfele,az szetszorná rendesen. -
Winner_hun
félisten
Nem valami ultra márkás házam van, vannak is vele bajaim, az egyik oldallapot nem tom normálisan felrakni vagy csak nagy nehézségek árán
Amúgy Scorpio házam van. Majd be lesz rakva az első hsz-be, hogy milyen is volt a ház alapból, mert MikySoft fórumtársnak véletlen pont ilyen háza van: [link]
vagyis 90%-ban ilyen a hátulja az nem teljesen ugyan olyan, de nem is az a lényeg, hanem az eleje. Amúgy az én házamnak a bekapcsológombja zöld.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Nekem is 1000 fordulat alatt mennek a ventik
Chieftec tápom van nekem is, a garancia kb 1 hétig volt rajta, utána meguntam a hangját, szétszedtem és az elhalálozott Coolink tápomból beletettem a ventit. Jól jártam, sokkal csöndesebb és még kéken is világítAmúgy a leghangosabb periféria a hitachi winyóm a leghangosabb, ami a leghalkabb winyók közé tartozik és még így is le van halkítvan a seek-zaj
A másik leghangosabb meg a Coolink tápventi, de nem zavaró, lehet mellette aludni
A tápot meg körbe ne párnázd, nem hiszem, hogy jót tenne neki
Azt nem tudom, hogy a faházra miért gondolod, hogy elnyeli a zajtA ventikén meg valamennyire ki fog jönni a zaj
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest