- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Minek víz? Denevérfarmot tenyésztek, ha nem vetted volna még észre
Ramokra nem kell olyan, 34k lenne csak az a hűtésnek nevezett valami, tök felesleges.
Nem tom, hogy meddig műxik stabilan, a kezemnek már elég meleg, de majd alaposabban is tesztelni fogo, egy ventit mindenféle képpen fognak kapni. -
Winner_hun
félisten
Fúrógép és dekopírfűrész fémvágó lappal, illetve a normális kör kialakításához vmi fúróba fogható köszörűizét halvány lila gőzöm sincs hogy mi a neve, csak használom
Aztán amikor ki lettek vágva a lukak, a ventit ráraktam, majd átrajzoltam a lukakat. Nem kell méregetni, az úgyse lesz pontos -
Winner_hun
félisten
Kész vagy
Mindenhol csak megreked a lég
Nem fog, mert lesz annyi venti a gépben, hogy az összes léget megkeringessék. Ha nem, azt észreveszed, ha szétsült vmi, de ha eddig ez nem fordult elő, akkor ezután sem fog, mert minél több venti van, a légáramlás annál nagyobb, aktívabb, mittomén, szal csak pakold bele, vedd le minimumra, hogy halk legyen és kész
-
Winner_hun
félisten
Elöl hol? Alul vagy megoldható, vagy nem, attól függ, milyen a házad, nekem lehet berakni de venti hiányában nincs
Az 5.25-ös helyre meg szerintem felesleges. De ha akarsz oda is rakni, akkor vagy kiveszed előröl a műanyag takarólemezeket, vagy azok mögé beraksz úgy, hogy ne érjen hozzá, legyen egy kis hely a venti és a takarólemez között, akkor ott már fog áramlani a levegő ami a winyónak és az optikai meghajtónak bőségesen elég
-
Winner_hun
félisten
Akkor nem kell félni
A winyó már biztos nem fog megsülni
Chipset bőven hideg, örülj neki, ha nem fázik meg
Az én házam is elég vékony, kb max 1mm vastag lemezből van. Miért is baj az, hogy vékony? Jó, nem olyan masszív a ház, nadeés akkor mi van?
Látom, ott tényleg nem van valami nagy hely, de simán megoldható. Azt ki tod mérni, hogy mennyi hely van a hűtő és az oldallap között. Beállítasz egy ventit az oldallap és a hűtő közé és ha az oldallapot vissza tod rakni, akkor minden ok. Ha nem, akkor vannak vékony ventik, szerzel olyat. Pl A64 gyári hűtő
a 33.jpg végű képet 2x linkeltedÉs csinálj távolabbi képet, mert így nagyon nem vágom és kisebbet mert modemmel vok és qva lassú
De szerencsére nem sokáig
-
Winner_hun
félisten
Naakkor.
Procira befelé fujjon a venti. A chipsettel nem kell törődni, ha eddig nem melegedett túl, ezután sem fog, pláne ha raksz még be 1-2 ventit, akkor alapból hidegebb lesz a házban. Felülre rakj 12 centis ventit, ha van. 5 volton. A videókrtyához simán mehet az oldallapra a venti, az nagyon jót fog tenni neki. Azt vhogy úgy rakd be az oldallapba, hogy a venti teteje a VGA hűtő aljánál legyen kb. Egy kicsit feljebb van, az nem baj.
Ha elöl nincs venti akkro nem nagyon fog kifelé menni a levegőA winyón ha passzív hűtés van, akkor berakhatsz egy ventit alá, ha kivágod az alját a tartónak, azt én is akartam, csak nem volt ventim
De már van, majd neki is esek a gépnek
Ha meg aktív hűtés van rajta, akkor maradhat. De nézem, látom az passzív, vagyis ventinek nincs tápkábel elvezetve
-
Winner_hun
félisten
Ja hogy ezt már próbáltad
Csak mert nem írtad
A gép aljába én is akartam rakni, akkor 2 megoldás van. Vagy a gép belsejében lesz a venti, de az nekem nem tetszene, vagy a ház aljától lefele, de akkor meg meg kell emelni a gépet, hogy elférjen a venti. Inkább maradtam az oldalánál.
A winyó nemhiszem, hogy túlmelegedne, de ha félsz, akkor rakja winyó alá is egy ventit és akkor nem reked meg a lég -
Winner_hun
félisten
Azt, hogy hol reked meg a levegő, azt megnézni igen nehéz, azt saccperkábéra lehet megmondani a gépbe beépített ventik függvényében. A meleg ugyebár felfelé megy, ezért fent rekedhet be a táp és az optikai meghajtó(k) között ezért raktam 2 ventit felülre, mert elég meleg volt ott a helyzet. Ezt onnan tudtam meg, hogy ment a gép, levettem az oldalát és beraktam a kezem, hát éreztem, hgoy igen meleg a helyzet és a táp oldala is elég meleg. A 2 venti beépítése után ilyen problémám már nincs
Ventit rakni 2 féle képpen lehet én tok 3 féle képpen isVagy előre, gyárilag kialakított helyre, akkor csak be kell rakni, vagy kivágsz a házból ventinek helyet. A VGA hűtésére én az oldallapra raktam ventit, hogy a VGA-ra fújja a friss levegőt. Sokat is segített, a GTX-em, mikor még megvolt full terhelésnél sem ment hatvanegynéhány foknál feljebb. Gyári hűtővel. Volt, aki kérdezte is, hogy milyen gyári hűtőm van, hogy ennyi a max hőmérséklet. Jól szellőző ház és kész.
Mivel nem tom, hogy a VGA hűtőd hogy merre fúj, ezért nem tom, hogy ''egymás ellen dolgoznának-e'', ha a gép oldalába raknál ventit, de szerintem nem, az csak jó lehet, ha befelé fújod a friss levegő.
Én a táp alatti ventit megfordítanám, az lenne az első. Csak felül szívjon ki venti, a többi befele dolgozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Viccrovat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest