- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun #789 üzenetére
Hat a regi gepem addig barkacsoltam mig minden vento 1000 fordulatszam ala nem ment, valamint eszkabaltam mar hangfalaknak allvanyt a falra, szoval szeretek barkacsolni.
Valszeg leszabalyzott 900-as ventik lesznek, mert kezd megoriteni a mostani gepem. Valamiert a csifi tap 12 centis ventije baromi hangos. Ha nem 1honapos lenne mar reg szetfureszeltem vo'na(suvit mint a disznyo) Szal azt majd korbe kell parnazni rendesen. Elozo gepben is leszabalyoztam a tapot es megforditottam hogy kintrol szijja a levegot. De a mostani tap volt az utolso csepp. Rajottem hogy rajtam csak a fahaz segithet. Aztan abba zugjon ahogy akar, leszarom. Ugy leszigetelem az egeszet hogy az eszkimok is megirigylik. Csak nemtom a ventiken mennyire jon ki a zugas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest