- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Na megcsinaltam a venti kilepö zajtompitot.90X90X30 a merete,a külsö feleben függölegestöl kb 40 fokban döntött 20mm lapok vannak benne 10 mm kent.Igy a kilepö levegöt felfele iranyitja kisse.A terelölapok vizszintesen fedik egymast,igy kintröl nem latszik a venti.
Onmagaban nem sokat segitett,de mikor tettem bele egy szürö lapot akkor mar erezhetö volt a külömbseg. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #814 üzenetére
A hazon kivül mar oda megy ahova akar.de nem hiszem,hogy tenylegesen ez lesz a megoldas.
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #812 üzenetére
Mar gondoltam ra,hogy egy csö vegen visszaforditom a haz fele a levegöt,de az tnyleg kipufogo,vagy inkabb kemeny lenne.
-
edeleny
őstag
En,filterböl csinaltam egyik oldalan nyitott kockat,es az került a hazra,de igen visszafogta a levegöszallitast.
Valahol azt olvastam,hogy meg kell törni a levegö áramlasat,valami hasonlora gondotam en is,de nem lappal,hanem lamellakkal,ket sorban,egyik lefele,a masik felfele,az szetszorná rendesen. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
Nem talaltam jobbat,alolrol a 3 kep,valami hasonlora gondoltam,egy kis papirral kivezetni a meleget.[link]
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #796 üzenetére
Igen egy dologrol leirast sehol nem talaltam.A ventilatoroknal nyitott a haz,a szelzajjal minden mas zaj is kijön.Regota gondolkozom a külsö oldalra zajcsökkentövel,de meg gusztosos,hatekony megoldas nem született.
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #794 üzenetére
De,.Most:
1,CPU
2,Tap
3,VGA
4,Chip
5,Ház
A proci mellett van a haz venti,a hatso lapon,igy az feleslegesse valik.
Mgeprobalok valami kepet berakni. -
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun #791 üzenetére
Tetszik a BAT,en a hazventi helyett is hasznalnam,az az a procirol szivna le a meleget,es egyböl ki is tenne a külvilagab,igy nem lenne csak 4 venti.
Egyenlröle arat,es helyet nem talaltam. -
edeleny
őstag
Nem tudom,hogy ide irjam,vagy oda.Adtal egy ket jo ötletet.Ezutan a Coolink BAT utan utana fogok nezni.Nekem ASUS A8N-e lap van,a lent emlitett prockoval,ami most 2600-ra van rakva.A RAM-ok nem tudom milyen melegek,de nem erdekel,mert hamarabb hallnak meg orajeltuning miatt,min a hömerseglet miatt.(DDR400 gyari,huzva 470 Mhz9
En az Nf4 chipet egy kek NB-47-es zalmival hütöm,de melegnek talaltam,igy ra lett ragasztva egy ultra halk,40X40x20 kis venti,ami böven eleg,ennek a tesoja került a VGA-ra (X700 pro),ezek gyarilag elölapi HDD hütök voltak.
En is talalkoztam azzal a problemaval,hogy fent az optikai meghajtok mögött megreked a levegö,Vettem egy elölapi HDD hütöt,es betettem a legfelsö 5,25'' rekeszbe,möge került a Samsung vinyo.mivel nalam a haz belseje inkabb szivas alatt van,igy az itt bearamlo levegö hüti a vinyot,es kisöpri a ventik fele a meleget a RAM-ok felöl.
Remelem en is tudtam adni ötletet.
Ja en paraelszivoba valo filtert hasznalok,szürönek,zajcsökkentönek.
Mindent összeszamolva 5 db venti van a gepben.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen switch-et vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest