- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
molnarpeter #1154 üzenetére
Kösz de képfeltöltő oldalakat ha lehet kerülöm, túlságosan körülményes ennyi képet megoldani velük.
-
Winner_hun
félisten
A vastag kenés eredménye úgynevezett "narancshéjas" száradás lesz, az is egy látvány
Egyik oldal beszáradt, másik oldal cseppektől kidudorodott
Azokony a keskeny oldalakon tényleg nem számít, az még le is törölhető egy ronggyal vagy ecsettel vagy akármivel a mártás után. Az oldalain úgy látszódna meg, hogy ahova lefolyik a lakk ott egy vastagabb csík lenne, szóval nem lenne egyenes az oldala (éle)
-
Winner_hun
félisten
Nem próbáltam, de szerintem nem lesz jó. A hátoldalon (szárításnál lefele levő rész) csöppekbe fog gyűlni a lakk (szerintem) kivéve ha előtte hagyod valamennyire lecsurogni. Minden esetre ezt a mártásos módszert én nem javaslom. Nem tudsz valakit, aki le tudná fújni? Amúgy nem túl sűrű és elég meleg van lehet elterül úgy a lakk hogy szinte sima legyen az egész felület.
Parkettalakkot használtam én is -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Up, új lábakat kapott a gépezet
-
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Az első hozzászólás R5 kompatibilis lett és a VGA BATozása is kibővült pár képpel.
-
Winner_hun
félisten
Rég alkottam, kéne már valamit csinálnom. Annyit dolgot elkezdtem, csak félbemaradt, nem volt időm. Remélem mostmár lesz. Akkor viszont...
-
Winner_hun
félisten
Hmm. A műanyag nem porol, könnyen eltakarítható. Egyik áruházban vettem a plexit, 50x50-es 2mm-es volt nekem 1k-ba kb
És jól emlékeztem, pillanatragasztóval tettem össze: [link]
Mielőt kérdeznéd, hogy mivel vágtamBemértem, vonalzó a vonalhoz, két oldalon megkarcoltam és eltörtem. Aztán az éleket megcsiszoltam
-
Winner_hun
félisten
Nem ütvefúróval kell fúrni a gépet
Amúgy fúhatsz nyugodtan még éjfélkor is, nem fognak rá felébredni a szomszédok
Persze nem árt azért egy fordulatszámszabályzós fúrógép az esti mókához, amúgy nappal senkit sem fog zavarni, az biztos, annyira nem hangosak a gépek.
ps: egyelőre, n nélkül
lehet majd fogok szólni -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
várnarancs #1058 üzenetére
Akkor az uw vacakol, nálam most bejönnek a képek
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stylewars_kp #1053 üzenetére
A levegő áramlását nem rontja mert nem ventilátor előtt vagy mögött van hanem a gép tetején/oldalán/alján
-
Winner_hun
félisten
válasz
Stylewars_kp #1049 üzenetére
Az a valami az filc és azért van ot mert az alatt vatta van, hangszigetelés miatt. Az első hozzászólásban le van írva, nem csak a képeket kéne nézegetni
(nem olyan hosszú mint amilyennek látszik
)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Modding666 #1046 üzenetére
Sok sikert hozzá, a képeket ide tedd: [link]
-
Winner_hun
félisten
Ez most egy up azoknak, akik hétvégén nem látták
-
Winner_hun
félisten
Mértem most egy hőmérsékletet:
[link]
Azt hiszem a 60 fok után simán jó, ha megküldeném egy ventivel 30 fok lenne kb -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1013 üzenetére
Ja, azt kifelejtettem az első hozzászólásból hogy az egészet nem is lehet külön a helyére rakni. A CPU-n és a chipseten rajta volt a BAT, beraktam az alaplapot, lecsavaroztam és a VGA-t nem tudtam betenni. Ki az egészet, VGA-t a helyére és úgy épp hogy befért a házba, azt hittem egy pillanatra hogy nem fog beférni. Szép baleset lett volna
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Megalakult a BAT triumvirátus, bővebb infók az első hozzászólás alján
-
Winner_hun
félisten
Ismét bejönnek a képek
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Nem tartottam ilyenektől, mert tudtam, hogy mindent jól kötöttem össze
Sőt ráadásul egész gyorsan megvoltam az egésszel, igaz, hogy az a szigetelőszalag az csak egy átmeneti állapot, azt is meg akarom majd csinálni normálisan, már tudom is, hogy hogy, de előtte még van egy két projekt, ami fontosabb -
Winner_hun
félisten
válasz
Ezekiel Ston #982 üzenetére
Van, több is, csak még nincs kész, ha kész lesz az be lesz rakva a topikba
Nem volt mostanság időm, de hamarosan újra neki fogok állni, meg lesz fényképezőgép is, azt is meg akarom várni és akkor a munkafolyamatról is tudok képeket csinálni
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #980 üzenetére
Ami kimaradt az első hsz-ből az pedig itt van: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ezekiel Ston #979 üzenetére
Első hozzászólásban össze van gyűjtve minden
Remélem hamarosan frissülni is fog, sajnos mostanság semmi időm nem volt foglalkozni vele -
Winner_hun
félisten
válasz
Blackhole13 #964 üzenetére
Hi
thx, szerintem olvasd végig az első hozzászólást, az utolsó 3 képet nézd meg és megértesz mindent -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Bubu maci #945 üzenetére
Google:
Zalman ZM-NBF47
Az új Zalman ZM -NBF47 elnevezésű passzív chipset (Northbridge) hűtője, nem igényel ventillátort, a különleges legyező alakú borda kialakításnak köszönhetően, az elődökhöz képest jóval nagyobb hő leadásra alkalmas. Így már az NForce 4-es chipekre is felszerelhető. Rögzítést tekintve is történt előrelépés, hiszen mind a két elterjedt leszorítási móddal kompatibilis, így bármelyik alaplapra könnyedén felszerelhető. (Bepattintós, Kampós) Ventilátor mentessége miatt teljesen hangtalan.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Szerintem tök mindegy, az enyémben fehér van, egyik havernak Mx510-esébe kéket raktam, és ugyan olyan jól működik. Pluszba az ő egere is kapott 2 SMD led-et a tetejére, kéket, ami ugyan úgy, mint nálam, az optikai részről szedi az áramot. Ez nálam elég rendesen meglátszik, sokkal gyengébben világít az egér alján a fehér LED, már mág koszon fehérnek mondható. Viszont ugyan olyan jól működik az egér gyengébb fénnyel is, szóval nem is olyan fontos a fényerő
Amúgy 5mm-es LED kell az egerembe, nem tudom, hogy a többibe milyen, de gondolom ugyan olyan
mod: a belsejéről is van kép az első hsz-ben
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Azthiszem a billentyű nem lesz kész a nyár végéig. Sőt, elég sokáig nem lesz meg. Sok más dolgom van. De nembaj, csinálok közben mást is, remélem hamarosan kész lesz, madj akkor beszámolok
-
Winner_hun
félisten
válasz
CriticalHit #930 üzenetére
Nincs, amúgymeg: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Lindemann #923 üzenetére
Kösz
Hogy mit végeztem? Középsulit és asztalos leszek, közöm nincs az elektronikához, ez mind jön magától
Amúgymeg a topikot nem végigolvasók számára akkor most megpróbálom a topikban levő, első hozzászólásban nem levő dolgokat összegyűjteni:
Kábelrövidítés: [link] (IDE és SATA)
Tápkábel rövidítés: [link]
Tápdzsungel rövidítés előtt: [link] és rövidítés után: [link]
Tápnak plexiház: [link]
Így hirtelen ennyi, lehet kihagytam egy két dolgot, ez van -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #907 üzenetére
Azigen, hogy már van ilyen
Le vagyok maradva
De az ötlet már vagy 2 éves -
Winner_hun
félisten
Úgy néz ki, működni fog a billentyűzettel a dolog, amit elterverztem. Mostmár az elméleti rész készen van, már csak meg kell valósítani. Nem lesz egysezrű, de megoldom. Volt egy rész, amikor azt hittem, hogy ebből nem sok jó fog kisülni. Vagyis a lényeg majdnem hogy kudarcba fulladt, de nem adtam fel. Sok próbálgatás után rájöttem a helyes megoldásra. Igen időigényes, de a demo verziót látva nagyon is megéri
Részletek nemsokára
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest