- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
Riszpekt.
''2kondit odebb kellett tenni, mert utban voltak'' -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #783 üzenetére
Eszre vettem, de mi lenne ha kombinalnad ? A BAT-ok bol csinalsz hutoblokkot
Na jo nem ''emelem'' a topic szinvonalat az ertelmes beszolasaimmal -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #781 üzenetére
Nem azert, de amilyen leghutesed van... siman kijonne egy viz, igaz igy most jol nez ki a geped.
A ramjaidnak meg ilyen kell[link]
Mellesleg szerintem egyaltalan nem meleg a 49fokos ram. (elvileg 85ig muxik stabilan, bar azt ensem varnam meg.) -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #712 üzenetére
Olyasmi, mint a dremmel ? Vagy ilyen polírozófej ?
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #627 üzenetére
Hát hallod ez kész, te tényleg kész vagy,de jó értelemben
Sírok a röhögéstől, én ilyet soha nem mernék megcsinálni
Azért grat hozzá, csak tényleg vigyázz.
Ugyanilyen tápom van csak 400asbaTalán ez a leghangosabb most a gépembe
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #615 üzenetére
A memókon nem lehet sütögetni ?
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #577 üzenetére
Nálunk az informatika tagozaton 5 lány van, ezzel is mi tartjuk a csúcsot
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #573 üzenetére
Úgy is kell azt, lássa mindenki
Gratula -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #569 üzenetére
Csak nem. Max kapnap egy kis neo-citrant ^^
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #565 üzenetére
Nem reked ott sem, mert ami az alsó winyó alatt szív, az hátúl elfújja, és pont oda megy.
Most mindenhol olyan huzat van benne hogy hajjaj -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #563 üzenetére
Heh, tutkó kis teló, jó az a fehér ^^.
Én meg fúrás-faragás nékül megoldottam a hűtésem [link].
Nekem így megfelel, és jól is hűt. -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #560 üzenetére
Jóvan na.
Ezt a ''lég'' szót már blacklistre tettem..., saját magam irritálom vele.
Egyenlőre méregetem a házam oldalán a helyeket, márcsak azt nemtudom hogy használtál e valami különleges módszert a kivágásra (gondolom lemezvágó), és a csavarhelyek pontos bemérésére? -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #558 üzenetére
Ki vannak véve a lemezek.
Akkor oda nem teszek, a 40es wiyóm így se meleg. Csak annak az oldalnak az alsó részében nem reked meg a levegő ? Bár a winyóhűtő megforgatja szal az se annyira gáz.
Egyenlőre annyiban maradok, hogy felülre a ramok fölé egy 12centis venti kifele, ha befér, akkor meg a proci elé 1 8cmes befele, a hátsó is befele, és a VGA mellé 1 szintén befele.
Kérdés: ha odanyomorítok egy ventit a procihűtő elé marad kb 1-2 centi hely , a hátul befúvóv ventit, és a légáramlást ez nem fogja zavarni ? -
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #556 üzenetére
Akkor végülis ha befér maradok annál, hogy a procira 1 hűtés befúvónak, hátsó a táp alatt szintén befuj, és a vga mellé is 1 befúvó. Ez mind 8cm és a tetejére a táp mellé egy 12 CM-est. Márcsak elől kéne megoldani hogy ne rekedjen meg. Alul nemtudom mi a helyzet, ott nem áll-e meg a levegő, viszont felül az 5.25'' -helyekre szerinted hogy rakjak ventit ?
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #554 üzenetére
Dede, aktív a winyón, egy duplacsatlakozóval van bedugva, és ott a kis piros 5v-os kábel.
A chipset terhelés alatt nem nagyon megy 33-34 fölé, ebből nyáron lesz max 36-37, végülis még az sem gáz. A tetjére akkor veszek 12cm-es ventit. Sajnos elég vékony a házA 40gigás jól szellőzik, mert 1 szerelőkereten van az optikai alatt 1-1 hely kihagyással. [link]
Oda előre kéne beügyeskedni kiszívónak valami ventit ?
A vf700 Cu elég nagydarab, és mivel AGP-s 6600gt-m van ezért az egész gpu el van forgatva 45°-al, tehát 3 centit lelóg a hűtő a kariról. Meg kell nézni hogy oda elfér-e 1 venti(esetleg kell valami ultra-thin edition). Ha nem fér el akkor az előző képen ahogy jelöltem a kari alá jó lesz?
[link]
[link]
Az oldallapi ami befele fújna szintén akkor kajak a procira kell irányítani, viszont akkor ott nem fog megrekedni a levegő? [link]
[link] nekem úgytűnik, hogy nagyon egymásra fognak lógni.
Meg kell nézni hogy mi, hol fér el
[Szerkesztve] -
-
C^^
őstag
válasz
Winner_hun #538 üzenetére
Köszi.
Igen csak ha magába megfordítom akkor minden melegebb lesz. Ennek akkor lesz értelme ha lesz felül hely 1 ventinek, és az kifele szív a táppal együtt.
Gondolkodtam azon is, teljesen az oldallap aljába, tehát a vga alá berakok 1 ventit, ami befele fúj, így biztos nem dolgozna ellene, csak akkor meg nemtudom hogy kapna -e levegőt.
És esetleg menne még egy venti valahova középtájra az olallapra, de nem a procira, hanem a chipset és a ram-ok környékére. Csak akkor meg attól félek hogy a winyó alatt reked meg a levegő. -
C^^
őstag
Hali.
Hát egy nagy up ! szép munka !!!
Énis szeretnék kicsit szórakozni a hűtéssel, minél halkabb módon.
Hátul kivannak a PCI-ok mögött szedve a vasak, és elől is az optikai alatt.
Hátul a táp + 1 venti szív ki, nyáron viszont félek, hogy nem lesz elég, pláne hogy egy elég rosszul szellőző, codegen házam van. Előszöris hogyan tudnám megnézni hogy hol reked meg a levegő? Mert ha odateszem a kezem az kb. halottnak a csók...
Másik kérdés hogy hova lehetne ventit rakni ? Szeretném ha a VGA-m kicsit hűvösebb lenne IDLE-ben. egy inno 6600Gt-ről beszélünk, és tudjuk hogy elég forrófejű. Egy zalman vf700-cu van rajta, de 5von járatom, hogy halk legyen, és idleben 47-48 °C (terhetés alatt nem megy 60 fölé, szóval ennyiből jó). 12V-on se sokat hül 2D-ben, 3D-ben 54-56 °C.
Gondoltam rá, hogy az oldallapra rakok egy ventit merőlegesen a VGA-ra, csak nemtudom hogy akkor nem e egymás ellen dolgozna a VF700-al. A másik venti szintén befele fújna és valahol a proci-chipset környékére oösszpontosítana. Nemtudom van-e értelme kajak a procit megcélozni, pláne, hogy hátul +1 venti szív kifele (meg persze felül a táp).
A 3. venti meg a ház tetejére menne, és szívna kifele, viszont lehet hogy akkor a táp alattit megfordítanám, hogy befele fújjon.
Ötleteket kérnék. Előre is köszönöm. (minél halkabb de annál inkább hatékonyabb megoldásra törekszem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest