Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Házépítéseket majd én is akarok csinálni, de az még odébb van. Ha csinálnám, akkor tudnám, hogy mit hova hogyan, meg menet közben rájönnék. Az a baj, hogy ilyen nemű tapasztalatom még nicsen. Lehet, hogy jó lenne az a megoldás, amit írtál, hogy beleolvasztod a csavart. De hogy hogy alakítsd ki
Ez jó kérdés, apró csíkokból kell szvsz összeragasztani. Vagy lehet olvasztani is, vagyis láttam olyat, hogy szúrólánggal megmelegítették a plexit majd elhajlították. De ebben sajna nem tok többet segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kompakt vízhűtés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez jó kérdés, apró csíkokból kell szvsz összeragasztani. Vagy lehet olvasztani is, vagyis láttam olyat, hogy szúrólánggal megmelegítették a plexit majd elhajlították. De ebben sajna nem tok többet segíteni

Miaz, hogy közismert?