Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Igen egy dologrol leirast sehol nem talaltam.A ventilatoroknal nyitott a haz,a szelzajjal minden mas zaj is kijön.Regota gondolkozom a külsö oldalra zajcsökkentövel,de meg gusztosos,hatekony megoldas nem született.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hat a fa altalaban jol tompitja a zajokat, ez a mostani haz meg szentem a legkisebb rezgest is felerositi. 2honapja jottem ra hogy mi a rakert zug periodikusan valami a hazban. Hat a winyok. egyik 7200 masik 5400(vagy milyen)-as es szentem a ketto begerjesztette egymast. Szal egyiket a panel egyikfelere a masikat a masik felere raktam es toltam alajuk gumi bigyot, meg radirbol vagdostam alatetet, es igy fuggetlenitettem oket egymastol. Meg is szunt a zummoges.
Szal a mostani hazam amugyis eleg kicsi, baromi zsufol, es nemart egy nagyobb. Fahazat ugy rendezem be ahogy nekem tetszik, aztan jol korbenyomom szivaccsal, es remelhetoleg igy mar nem jon ki belole tulsok zaj. Szal szentem a fa jobban szigetel mint a rozgos aluminium
Nalam most 6 venti van: tap, cpu, vga, hd, haz, csip/vga.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Villanyszerelés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi