- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLegolas
őstag
válasz
Winner_hun #122 üzenetére
Ha profi megoldást akarsz, akkor:
- szilikoncsővel erenként szigeteled és a végén bezsugorfóliázod a szakaszt
- Egy nyáklemezre egymás mellé forrasztod, és így kötöd össze, majd lezsugorfóliázod. -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #335 üzenetére
''régi'' =előző mossingolásod
A régire azt értettem, hogy azokat a képeket amikor teljesen kész vagy a kábelrövidítéssel,és már benn van a képeket stb... -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #329 üzenetére
Ennél egyedibb már nem is lehetne
-
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #329 üzenetére
ok, értem, csak egy ötlet volt
-
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #327 üzenetére
[link] erre gondoltam, olyasmi ventitartót csinálni, berakni a vga alá, és a beszabni a terelőlapokat hogy pont a bordához illeszkedjenek, majd a terelőlapokat rőgzíteni a ventitartóhoz, mindezt mondjuk alulemezből.
Bár én könnyen beszélek, mert fater bádogos tehát van itthon eszköz a megvalósításhoz. -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #325 üzenetére
És mi lenne ha csinálnál egy ventitartót az egyik hátsó kitakarólemezhez erősítve, ráraknád a ventit(asszem a GlacialTech-nek van valami hasonló megoldása), plusz csinálnál a ventitartóhoz tarelőlemezeket!?
Sztem jobban nézne ki és pontosabban be lehetne állítani hogy a bordára fújja a levegőt. -
Hidi^
aktív tag
válasz
Winner_hun #319 üzenetére
grat az update-hoz ;)
-
mdk01
addikt
válasz
Winner_hun #316 üzenetére
Ha már home made akkor én olajhűtést csinálnék...lassú keringetés, ezért halk lesz mert nem kell baszott pumpa meg kisebb radiátor mert az olaj jobban adja le a hőt...sztem de nem értek hozzá.........meg a víz már olyan snasssz
...mindenkinek az van
[Szerkesztve] -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #310 üzenetére
Gratulálok! Vannak eredeti ötleteid, az tény.
Petya -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #310 üzenetére
Hát ez nagyon szörnyű
De a cél szentesíti az eszközt, avagy csak eszközökkel érhető el a cél
Csináltam már én is papírtölcsért a gépbe, miután megszereztem a 12-es Spire-t, igaz CPU-ra. Csak a r*hadt kerregés, ami alacsony fordulton jött a ventiből, jobban zavart, mint a régi venti hangja. Aztán bekerült az új gép elejébe és azóta a csapágy is bekopott.
További jó barkácsolást!
Van még új ötleted? -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #308 üzenetére
oké, akkor várok...
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #306 üzenetére
BUÉK!
Akkor mutasd már meg hogy is néz ki minden kábellel!!!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #302 üzenetére
Nahát
És a tápot is át lehetszerelni? -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #300 üzenetére
ezt láttam, de itt korán sincs minden rádugva...
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #296 üzenetére
amennyire vágom a fizikát, nem is az a lényeg, hogy telibefújja a vinyót, hanem ami keletkezik meleg levegő azt elfújja onnét, tudod, mint amikor a forró levest fújkálod, sokat gondolkoztam rajta, szerintem igy jobb, meg igy mind a két oldalát fujja...
nekem se tetszenek a kábelek, de nem nagyon lehet vele mit csinálni, szétvagdalni nem sok kedvem van... -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #292 üzenetére
Akkor ezt fejtsd ki egy kicsit pls!
''hatásosabbra is meg lehetett volna csinálni, mondjuk ha nem a végére rakod a ventit hanem rábarkácsolod a műanyag hengerre''
a kábelek meg azért ilyen rosszak, mert mindegyiket meg kell csavarni a fejjel lefelé berakott drájvok (de szép így...) miatt...
#294 ja, és megkérdeztem, hogy leírjam-e, egyébként szerintem elfér...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #266 üzenetére
Azt látod nem tudom,de már vágom is
De vajon miért nem árulnak ~50cm-nél rövidebb kábelt?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #264 üzenetére
IDE-kábelnek is a csatlakozóját nézegettem(egyet szét is operáltam), de féltem a kontakthibától, így azt is hagytam. De itt olvastam korábban(ami eszembe sem jutott), hogy felblankolom a kábelek végét és úgy szúrom be a fésűbe. Ezt lehet, hogy meg fogom csinálni, csak kérdés szereti-e a gép, vagya vinyó a rövid(5-10cm-es) kábeleket
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #262 üzenetére
Én sem költöttem a festéken kívül semmire
Lustaság nálam ismeretlen kifejezés
Jó neked
Mikor az új tápomat építettem be, felmerült hogy kéne valamit kezdeni ezekke a hosszú ''madzagokkal'', de mikor közelebbről szemügyre vettem a tápcsatit, elment a kedvem. Azt elvetettem, hogy kivágok a kábelből egy darabot. Ha megcsináltam volna, tuti a csatit műtöm meg -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #260 üzenetére
Kicsit (újra)átlapozgattam a topic-ot és azt kell mondjam, tetszik amit csinálsz
Én is szerettem mindent kicsit átalakítani, hogy még véltelenül se hasonlítson az eredetire. Nagyobb gond a lustaság. Jó lett volna megcsinálni a gombok billentyűre átköltöztetését(az egész kábel vastagabbra cserélésével), IDE-kábel rövidítését, de már nekiállni sem volt kedvem. Te viszont megcsináltad és ahogylátom, mindíg kitalálsz valami újat, hogy ne unatkozz. Hozzád hasonlóan ''Low Cost Modding'' párti vagyok, első a fantázia
Egy valamire figyelj oda, és bocs, ha beleugatok
Nem tudom, jártál-e kinn az utolsó MTH-n. Rengeteg jó ötlettel találkoztam, de sok esetben követték el ugyanazt a hibát. Szinte csak ''összedobálták'' a gépet, egyáltalán nem adva a minőségre. Látszott rajtuk a ''hát így sikerült'' feeling. Volt, aki arra hivatkozott, hogy alacsony volt a költségvetés. Pedig az odafigyelésnek és aprólékosságnak nincs köze a pénzhez. Na jó, esetleg szerszám tekintetében igen.
Szóval törekedj mindíg a lehetőségekhez képest tökéletes munkát végezni ez után is. Túl sok hibát nem láttam, max. a zöld-sárga szigszalagtól rázott ki a hideg
Azzal még a villanyszerelőket is elhajtom.
Húú, a fr*ncba, ideje befejezni.
További jó barkácsolást! -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #253 üzenetére
Rongálás nélkül nem tudod leszedni, arra lett tervezve, hogy egyszer felrakod, és kész. Le kell törni, venni másikat, és rátenni. Ez a szabályos eljárás, minden más mód hibalehetőséget rejt (olyan, mint UTP kábelt krimpelni vékony csavarhúzóval és kiskalapáccsal: lehet, hogy működni fog, de bármikor tönkremehet, kontaktiba előjöhet, stb...)
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #242 üzenetére
Akkor még inkább tiszteletreméltú a teljesítményeg, ha ezzel te képes voltál dolgozni
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #240 üzenetére
Akkor így már értem a dolgot, nem volt tiszta, hogy milyen pákád van...
Petya -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #238 üzenetére
[link]
Nem ezzel csináltad? Mert ez bizony forrasztóállomás, ráaásul nem is olyan rossz.
Petya -
turho
addikt
válasz
Winner_hun #236 üzenetére
A pisztolypákánál csak JOBB lehetett
-
turho
addikt
válasz
Winner_hun #233 üzenetére
Sajna kontrollálatlan és idióta módon magas őt termel a pisztolypáka csúcsa, azért utálom. gyakorlatila az ónt is megégeti, ronda féligmeddig hidegforrasztást lehet csak vele csinálni. Ha határozott és gyors az ember, jó az ónja, akkor persze hogy oké...de nem smd panelokhoz teremtette meg az orosz úristen
-
Tom5
addikt
válasz
Winner_hun #220 üzenetére
Türelem rózsát terem...azaz ezesetben rövidített IDE és táp kábelt
Gratula mégegyszer!
Figyelni fogom a topicot mert teccik!!! -
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #224 üzenetére
ha a ferdén elvágott ereknek a két oldalárol halatál volna befele ugy nem lett volna elcsúszás !
őőőő nem értem mire ne legyen gondom
[Szerkesztve] -
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #221 üzenetére
nekem mondod?
http://www.computermode.hu/forum
1ébként gondolom a te első hsz ed se volt sokkal értelmesebb az enyémnél
és az újonc az nem rang -
_Petya_
őstag
válasz
Winner_hun #217 üzenetére
Tehát a pisztolypákák:
Ezek hegyén kb 1,5V váltakozóáram van, ez nyírja ki legkönnyebben az érzékeny cuccokat.
A 220-as pákák, mint pl:(amit közvetlenül a konnektorba kell dugni) egy fokkal jobbak, de ennek a hegyén is ott lehet a hálózati 50Hz.
A forrasztóállomások (mint pl a tiéd) a legjobbak, mert egyenáramról működnek, így nem bántják az IC-ket...
Nagyjából ennyi, ha valamit rosszul tudok, majd kijavít valaki
Petya -
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #220 üzenetére
Leht hulyeséget mondok de nem úgy kellet volna h az utcsó és az első eret forasztod össze és így nem lett volna balhé?
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #212 üzenetére
ok! de ne gondold hogy most öszeakartam magamnak offolni egy csomo hsz-t h megkapjam az első rangot.
-
Tom5
addikt
válasz
Winner_hun #200 üzenetére
Nahhh ez az!!!Ez nálam már agyérgörcs...nembírnám!!!
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #210 üzenetére
mindegy . A kábel nem vár , elindultmár és a ......
és amikor öszetetted nem látszódott h nem lesz jó?
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #207 üzenetére
kulben a hang szig (bélelés ) bent az mi? szivacs v mi? mert én hangszóró szivacsot fogok használni a csúcsosat. a Bat radi elég nagy
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #205 üzenetére
mert a toldogatás kb 5 perc lett volna
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #202 üzenetére
dual SLI ... azt ő mondja h pénzbe kerül a zsugorcső
a parafaház nekem azé nem jön be
(boritas)
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #200 üzenetére
nem lehetett volna megtoldani az utcsó 5 ért?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #183 üzenetére
-
MoDD3rke
csendes tag
válasz
Winner_hun #198 üzenetére
jó akor másik szemszögből
az ide csatit még egyszer sem sikerul ugy leszednem h ne törjön le a kis tartoful amit mondtam h kifeszited csavarhuzoval
mindig meg kellet ragasztani pillel.
-
PC MANIAC
csendes tag
válasz
Winner_hun #190 üzenetére
Tetszenek a dolgaid
Vagyis inkább az ötleteid nagyon jókA kivitelezés már annyira nem az én műfajom.(Remélem nem bántalak meg)Szal klasz minden, csak az Istenért használj már a ''szikszalag'' helyett inkább zsugorcsövet
További sok sikert, és sok jó kivitelezhető ötletet kívánok -
JoeYi
őstag
válasz
Winner_hun #188 üzenetére
Ember te egy állat vagy. Megkérdezhetem hogy milyen típusú forrasztóval tudtad ilyen profin megcsinálni az IDE kábelt? Vagyis inkább képet adj róla. Gondolom nem vagy egy remegős kezű
Viszont a tápot megvagdosni az már bátorság, de gondolom müxik az is. Kész állapotról mikor lesz kép?
Isten vagy -
Tom5
addikt
válasz
Winner_hun #183 üzenetére
Huhh...hát nemsemmi amit művelsz...
Ide kábelt megrövidíteni...Ahhoz bátorság kell...Én is moddingolgatok de nem ilyen szinten!De teccik a téma,de nekiesni nemfogok az IDE kábelnek
Azért GRATULA néked -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #181 üzenetére
Át kellen nevezni a topicodat: ''nagy magyar buhera Winner-hun-nal''-ra...
Hajrá
A tápnál a müanyag házban lévő crimpelt csatlakozókat fogod visszaforrasztani a levágott kábel végére, vagy hasonló módon oldod meg, mint a szalagkábelt? -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #175 üzenetére
Két napja nyílt a másik topic-od, még nem láttam. Aki ott elolvasta a tudnivalókat az itt is megtehette volna, illetve van egy hasonló topic, ahol elhangzott már néhány fontos tudnivaló: [link]. Nem értem, hogy miért gondolod úgy, hogy az egérmoddolás nem fér bele a modding topic-odba, keresve sem találhatnál neki jobb helyet.
-
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
Nem véletlenül raktam fel a kérdést, szerintem bőven elég ugyanazon személytől ugyanazon témáról egy topic is.
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #169 üzenetére
hát nem ez a legzavaróbb a PH!n...
ma már nincs karácsony...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
Legyél szíves döntsd el, hogy melyik topic-od maradjon, ugyanis jelen topic is és ez is: [link] ugyanarról szól.
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #166 üzenetére
na de az benne vagyon a gépsárkányban...
de mindegy, biztos megoldom..., csak tudni szerettem volna, hogy ez működik--e igy, nem tudtam, hogy kvázi díszznek van a másik madzag...
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #163 üzenetére
az lehet...
mindig hulyén néznek ram a baromiszakképzett eladók a boltban, amikor nem tudom, hogy mit akarok venni, csak mutogatok, meg mondom, hogy: ''olyan izét, ami a gépben is van sok, nem igaz, hogy nem tudja miről beszélek!!!'' meg mutogatom a fényképezőmön, hogy: ''na tessék ilyen, még mindig nem érti!!??''
ezért kéne a neve, ha van nekie... -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #160 üzenetére
tényleg, és akkor minek a harmadik?
na, melyik a minusz? -
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #158 üzenetére
jo, de mitől fog szabályozódni?
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #152 üzenetére
na ne káromkodj itt nekem...
és mit kössek a fordulatszászabályozgatós pöcökre?
tényleg...
[Szerkesztve] -
SzaChe
tag
válasz
Winner_hun #154 üzenetére
végigolvastam az eglsz totyikot. Igen a higítok ott kerültek szóba h a Sziloplaszt miért nem köt meg ? és talán a viz vagy légbubi vagy zsír jött szóba. és a zsirtalanítás módja a higító, csakhogy a nitrohigító kissé agresszín műanyagokat is old, tehát nem hiszem h a számítógép oly sok részére áldásos hatással lenne.
Lehet venni monnyuk a Praktikerbe Budget vagy más márkájú kis olvasztópisztolyt és kis ceruza vastagságú rúdat olvaszt meg és nyom ki és az hül meg pillanat alatt, de hőre visszalágyul, amúgy meg barkácsbol, de egy két virágárus is használja a viráogra mindenféle csicsa ragsztás céljából! -
Winner_hun
félisten
válasz
huhh, ez volt a könnyebb szalagkábel, most megküzdöttem egy 80 eressel is
na az már munka volt
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun #149 üzenetére
na ja, de melyik melyik? és mi a harmadik?
és most vannak kisképek...
[Szerkesztve] -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #139 üzenetére
nem oldja a szilikont. egyébként egy nagyon jól ellenáló anyag mindenféle oldószerrel szemben.
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #143 üzenetére
hát az ide/floppy kábelből
-
joci2000
senior tag
válasz
Winner_hun #141 üzenetére
de ha már teljesen újat készítesz, akkor már ebből is lehet csőkábelt tekerni
nekem elég egyedi van sima fehér fonallal tekertem be és így még az uv neon alatt is tök jó mutat
[Szerkesztve] -
joci2000
senior tag
válasz
Helló
először is gratula a moddinghoz nagyon pöpecz lett
de nekem ez a floppy kábel nem teccik( ez saját véleményem), de ha adhatok 1 tanácsot ehhez a floppy kábelrövidítéshez. Szóval ha a dugót leszedted volna az 1ik végéről, és beljebb tetted volna, akkor a forrasztgatást és a szigetelést megspórolhattad volna.
én vhogy így csináltam az enyimével, sőt most már csőkábel is lett belőle.
-
Lalaland
tag
válasz
Inkább szerezni kéne neked egy nőt!!
Viccet félretéve, gratulálok minden moddingodhoz meg a kitartáshoz mert ezekkel elég sok kemény meló van!
ui: Sok jó ötletet adsz.... -
Ja no
aktív tag
válasz
Winner_hun #130 üzenetére
pedig voltak még ötleteim, de hogy látom, a minimalista irányzat alapján moddingolsz, inkább nem zsibbasztalak velük.
-
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #129 üzenetére
ok, így már értem
-
Ja no
aktív tag
válasz
A szalagkábelt én lekenném lakkal. (körömlakk, vagy hasonló, esetleg ''lőtstopp-lakk''). Aztán tennék rá azt az ezüst színű vastag tépet.
A többik kábelt meg zsuorcsövezném erenként, utána meg az egészet. (mármint ahol a kötések vannak) A lomexben van extra vékony zsugorcső is.
A szilikonnál meg vagy nem volt zsírtalanítva normálisan a felület, vagy ragasztás közben vizes volt a felület, vagy a tuszkolás közben nagyobb légbuborék került bele. szvsz. -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
mire jó az a kábel?
mert nemértem..
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #124 üzenetére
Én elhiszem,de én extra vok mindenben...Tod...láttál már nem egy vitámat
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
Figy...ha a bolgyónk 1hz-es mozgása zavarja,akkor sajnálom...
Ez ellen nemtok mit tenni...
Ha én megragatszom,akkor átlaában elmek itthonról,mert eleve büdös és nem szeretem szagolni...
Meg marha ritka,hogy ha egy centit is mozgatni kell a cuccost... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #120 üzenetére
figy...sokszor direkt úgy csináltam,hogy amikor nem leszek otthon vagy 2 napot,akkor csináltam meg...
Amúgy az első napokban nem is volt baj,de egyszer csak elkezdte és utána egyre rosszabb volt a helyzet..
De tetod a legjobban,hogy mit szívtam vele már két éven keresztül... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #118 üzenetére
A vízhűtésemet azzal tömtem ki eleinte,de állandóan kifolyt a lukból és nehezen száradt...
Most már kihagyom,mert nem jött be,de ahol viszont csak a rugalmassága miatt használtam,ott tökéletes... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #116 üzenetére
Szerintem sziloplaszt-al próbálkozzál...
Stabilitásilag és gyűrésileg bírja.
De mivel eléggé folyékony sajna...így azt javaslom,hogy előszőr készíts egy vékony csíkot valahova,amit majd feltudsz szedni egyben és azt ha megszáradt,akkor azt tartsad alulra és úgy a tetejére nyomjad a folyékonyat és akkor nem folyik majd le...
Szerintem faca lesz -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #109 üzenetére
ok, akkor ennyi
[Szerkesztve] -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #106 üzenetére
azok a ledek vörösen világítanak, ha világítanának...
csak januárba lesz hozzá elektronikám..., igen, mindegyikbe led van, ha gondolod arról is küdök képet...
a hátuljáról is csinálok természetesen...
neki is állok -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #104 üzenetére
az egyik kép Paintel átt lett alakítva, mert iszonyat rendetlenség volt az asztalamon és nem akartam hogy látszódjon a képen
amúgy milyen fullos képre gondoltál? azt tom, megicsinálni hogy Digital zoommal benyomom a képet -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #100 üzenetére
oks, majd ha jó lesz a fényképezőm (hamarosan) akkor rakok ok?
max 1 hét, vagy annyi se.. -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #98 üzenetére
hopp, télleg ugyanazt linkeltem
itt a másik: [link] -
MikySoft
tag
válasz
Winner_hun #96 üzenetére
hááát, így hogy mondod a nevét nem biszti: de azért felrakok pár képet...(most szarakodik a fényképezőm) ezért csak ilyen rossz képek vannak (amint jó lesz küldök...sztem azér egy kicsit hasonliít
[link]
[link]
-amiben hasonlít az az hogy pl.: ennek tök olyan a belseje mint az tiednek.
-az oldala tök ugyanaz
-a bekapcsoló kombok tök ugyanolyan szinte
-az oldala szintén, és mértetre is kb..
jah, és ebb eis egyszerre kell berakni a kértyákatés azzal a fém bizbaszal kell rögzíteni...
az enyém be az elején látsz ledeket, azokat én ragtam bele...ugyhogy az nem redeti..
bittos nem ugyanojan, de hasonlít
ha le akarod fotózni a tiedet, szedd le a parafát -
zLegolas
őstag
válasz
Winner_hun #71 üzenetére
Maszek VGA-hűtésekből ehuny is találsz párat:
[link] -
zLegolas
őstag
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
A réz meg alaménium nem köszörülhető, egy reszelővel sokkal jobban megmunkálható, mint amúgy.
A tiszta réz forgácsolása a marósok-esztergácsosok rémálma, annyira puha, hogy kenődik, nyúlik, ragad... mondjuk nem lehetetlen, de érteni kell hozzá. Az alaménium kevéssé problémás. -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #84 üzenetére
Oksa...
Ha kell valamit tesztelni,akkor csak sikíts és mehet a gépembe... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #82 üzenetére
Igen...az idő kevés...a munka meg sok...
A hsz-t pedig reméltem,hogy sikerrel jártál már...de hát nem...
Végül is úgyis feltetted volna ide
Nah mindegy...UPP-nak jó volt -
ReJim
őstag
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
a rezet nehezzebb megmunkálni pl hobbycnc géppel, mert rossz fordulatnál/marófejnél kenődik... hiszen a puha fémek közé tartozik..(asziszem...) ezért nem tud akárki réz blokkot csinálni vízhűtéshez... vagy az úgy fog kinézni...
alumíniumot meg könnyebb, mert az ''nem puha fém''... -
Mikádó
senior tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Gratu nem roszz cucc
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #72 üzenetére
Hmm....pedig körbe ajánlottam a topikot....
Nem értem...valszeg nem mernek írni....De nekem mindig megjegyzik,hogy: ''ügyes a srác''... -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #67 üzenetére
Sajna megszokásból reagál sok illető,hogy mindjárt azt hiszi,hogy 1000hsz felett van a topik és akkor már nem muszály végignyálazni...
Én meg most totál elhittem,hogy nem írtad le...Ez elég égő nekem
Amúgy itt a válasz:
Kivágtam, autóhoz kapható fűtőszáljavítóval kikentem, de nem az igazi lett, mer nem minegyik szálon vezette az áramot, ezért besatíroztam grafitceruzaval, ami ugyebár szénből van vagy hogy van ezért vezeti az áramot. -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #65 üzenetére
Ha jól sejtem,akkor arra érti,hogy neked egy darabka útban volt a fólából és kivágtad és átköttötted..és ezt kérdi tőled,hogy mivel és hogyan....
Amúgy a végfokkal mi meg akadlyban vagyunk,de Zoli úgy döntött,hogy veszünk egy 2500W-os toroidot a francba és akkor nem lesz gond -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Szia!
Hogy forrasztottad a billentyűzet fóliát? Nekem nem sikerül, pedig nagyon fontos lenne nekem. Előre is köszi a választ! -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #61 üzenetére
Köszörűlni igen,de forgácsolni viszont nem.....
Boccs a rövid hsz-ért,de ezt így tudom...
Amúgy mi a stájsz a VGA-d hűtésével? Mikor lesz rá időd az a ''drága'' iskola mellett? Lassan én is kezdem a sulit
Jah...a hangszórók egy nagy rakár *****..és még enyhén fogalmaztam.....
MOD: Na így már nem is olyan rövid
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
Winner_hun #59 üzenetére
Szerintem azert, mert az alu es a rez is puha fem. Es minnel tiszabb annal puhabb. Sargarez tenylegesen kemenyebb.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
Miért van ez?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
esetleg még valaki?
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #56 üzenetére
A rezet karcolni könnyű....Bár a sárgaréz keményebb asszem (vagy fórdítva
)
Egy pesti osztálytársam nagyapja szerszámkészítő...Ő pl azt mondta annó,hogy a rezet könnyebben tudja megmunkálni,mint az aluminiumot...
Bár lehet,hogy arra értette,hogy az aluminium eltörik és a réz meg nem -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #41 üzenetére
Nálam tod,hogy nemszámít a csöndesség....De a hangfalam úgyís elnyomja
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #37 üzenetére
Na igen
Erre nemtok nem emlékezni
Az UT2004 pörgött rajta passzívan... És neked az a lényeg -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #35 üzenetére
Oksa....Ezt tudtam,csak nem említetted a nyitó HSZ-edben és rá akartalak vezetni,hogy említsed ezt is
Izé...viszont a vidkari barkács alatt a hűtése hallkítását érted?
Vagyis passzivizálod? -
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #32 üzenetére
vagy nemtom, mind1, a lényeg az, hogy megvan
Ez már a mottóddá vált
Amúgy én is jól haladok Zolival,szal ha kész a végfok teljesen,akkor mindenképpen csinálok fotókat...És mivel jó a fotomasina,amit el is tudok kérni, így mindent lefotózok(jó...a közeli képek nem az erősségei,de OK)
-
hummerdikk
őstag
válasz
Winner_hun #32 üzenetére
-
hummerdikk
őstag
válasz
Winner_hun #28 üzenetére
Hogy?
-
djyuri
őstag
válasz
Winner_hun #23 üzenetére
NEM!!!
Igaz láthattam lassanként a fejlődést,de akkor is ledöbbent,hogy mire voltál képes csupán a modding és a kényelem terén.....
Garanciával nem törődve és belső szépséggel.....
Ha egyszer plexi nélküli házam lesz,akkor kérni fogom a segítséged.....
Na nem göndőrfalazva.....
Szép munka volt barátom -
AMD!4ever
őstag
válasz
Winner_hun #23 üzenetére
Én nem.
Tőlem kb 600méterrevan a duna és a keleti oldalán vagyok...
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
hát ez nem egynapos mutatvány lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ford topik
- PlayStation 1 / 2
- Bundle topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kompakt vízhűtés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest