- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #329 üzenetére
Ennél egyedibb már nem is lehetne
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #310 üzenetére
Hát ez nagyon szörnyű
De a cél szentesíti az eszközt, avagy csak eszközökkel érhető el a cél
Csináltam már én is papírtölcsért a gépbe, miután megszereztem a 12-es Spire-t, igaz CPU-ra. Csak a r*hadt kerregés, ami alacsony fordulton jött a ventiből, jobban zavart, mint a régi venti hangja. Aztán bekerült az új gép elejébe és azóta a csapágy is bekopott.
További jó barkácsolást!
Van még új ötleted? -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #302 üzenetére
Nahát
És a tápot is át lehetszerelni? -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #266 üzenetére
Azt látod nem tudom,de már vágom is
De vajon miért nem árulnak ~50cm-nél rövidebb kábelt?
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #264 üzenetére
IDE-kábelnek is a csatlakozóját nézegettem(egyet szét is operáltam), de féltem a kontakthibától, így azt is hagytam. De itt olvastam korábban(ami eszembe sem jutott), hogy felblankolom a kábelek végét és úgy szúrom be a fésűbe. Ezt lehet, hogy meg fogom csinálni, csak kérdés szereti-e a gép, vagya vinyó a rövid(5-10cm-es) kábeleket
-
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #262 üzenetére
Én sem költöttem a festéken kívül semmire
Lustaság nálam ismeretlen kifejezés
Jó neked
Mikor az új tápomat építettem be, felmerült hogy kéne valamit kezdeni ezekke a hosszú ''madzagokkal'', de mikor közelebbről szemügyre vettem a tápcsatit, elment a kedvem. Azt elvetettem, hogy kivágok a kábelből egy darabot. Ha megcsináltam volna, tuti a csatit műtöm meg -
bzoley
veterán
válasz
Winner_hun #260 üzenetére
Kicsit (újra)átlapozgattam a topic-ot és azt kell mondjam, tetszik amit csinálsz
Én is szerettem mindent kicsit átalakítani, hogy még véltelenül se hasonlítson az eredetire. Nagyobb gond a lustaság. Jó lett volna megcsinálni a gombok billentyűre átköltöztetését(az egész kábel vastagabbra cserélésével), IDE-kábel rövidítését, de már nekiállni sem volt kedvem. Te viszont megcsináltad és ahogylátom, mindíg kitalálsz valami újat, hogy ne unatkozz. Hozzád hasonlóan ''Low Cost Modding'' párti vagyok, első a fantázia
Egy valamire figyelj oda, és bocs, ha beleugatok
Nem tudom, jártál-e kinn az utolsó MTH-n. Rengeteg jó ötlettel találkoztam, de sok esetben követték el ugyanazt a hibát. Szinte csak ''összedobálták'' a gépet, egyáltalán nem adva a minőségre. Látszott rajtuk a ''hát így sikerült'' feeling. Volt, aki arra hivatkozott, hogy alacsony volt a költségvetés. Pedig az odafigyelésnek és aprólékosságnak nincs köze a pénzhez. Na jó, esetleg szerszám tekintetében igen.
Szóval törekedj mindíg a lehetőségekhez képest tökéletes munkát végezni ez után is. Túl sok hibát nem láttam, max. a zöld-sárga szigszalagtól rázott ki a hideg
Azzal még a villanyszerelőket is elhajtom.
Húú, a fr*ncba, ideje befejezni.
További jó barkácsolást!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest