- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoDD3rke
csendes tag
Mindenfajtával meg lehet csinálni! (na jó a piszt.pákával elég nehéz
) nekem itthon speciel egy weller van. WS-80 nézzetek utána a Conrádnál h menyibe van
a táp rövidítésről anyit : szebb lett volna a zsugorcső es én a tápházba csináltam volna a roviditést . csak igényesebb lett volna nem? és a hoszzabik résznél meg a drótra új molex anya pineket forasztottam volna . (lehet kapni )(nehezen) az IDE kábelnél egyszerűbb röviditési mód is van ! leszeded róla a csatikat csak 2 őt (1 ik szélső marad ), [kis fuleket szélén feszíted finoman egy csavarhuzoval.] , méretrevágod a kábelt tetszőlegesen viszarakod a csatikat.
látjátok mindent meg lehet oldani jobban iskérdezzetek ezentúl meg tapasztaltabbakat róla
1 ébként grat
én is fogok majd nyitni magamnak egy ilyen topicot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- DUNE médialejátszók topicja
- Kutya topik
- ASUS notebook topic
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest