Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #105 üzenetére
észrevettem, bmp kiterjesztésű.
Amúgy olyanra, amilyen a 6-ik kép, csak élesebb esetlegVagy távolabbról csináld egy kicsit, lhet azért homályos
Amúgy a lukakba mindegyikbe ledet raktál? Fehéret? Mert elég királyul néz ki. Jah és ha van, akkor a ház hátuljáról is nyomhatnál egy képet. Thx -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #103 üzenetére
kösz a képeket
fel lesznek rakva, viszont 1 kérés lenne
ha az elejéről tudnál egy full éles képet, amilyen van az oldaláról, az jó lenne
Ha z oldalát egyeltalán Te csinéltad
Amúgy fullilyen volt a dvd meghajtóm amíg át nem barkácsoltamMeg a cd iró is hasonló, csak gyorsabb. Dupla led rulez
-
Winner_hun
félisten
szedtem már le a parafát az egyik oldaláról, az ment a meghajtók elejére. Amúgy hiába szedném le, mert az elejéről igen keményen csinszoltam le, mert nem sík volt, hanem valami kidomborodó díszizé volt ott, zöld színű
Amúg hasonló a ház, de ugyan azt a képet linkelted be mind a 2x, de ebből már látom, hogy nem ugyan olyan. Szóval az elejéről is egy képet plíz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest