- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #105 üzenetére
észrevettem, bmp kiterjesztésű.
Amúgy olyanra, amilyen a 6-ik kép, csak élesebb esetlegVagy távolabbról csináld egy kicsit, lhet azért homályos
Amúgy a lukakba mindegyikbe ledet raktál? Fehéret? Mert elég királyul néz ki. Jah és ha van, akkor a ház hátuljáról is nyomhatnál egy képet. Thx -
Winner_hun
félisten
válasz
MikySoft #103 üzenetére
kösz a képeket
fel lesznek rakva, viszont 1 kérés lenne
ha az elejéről tudnál egy full éles képet, amilyen van az oldaláról, az jó lenne
Ha z oldalát egyeltalán Te csinéltad
Amúgy fullilyen volt a dvd meghajtóm amíg át nem barkácsoltamMeg a cd iró is hasonló, csak gyorsabb. Dupla led rulez
-
Winner_hun
félisten
szedtem már le a parafát az egyik oldaláról, az ment a meghajtók elejére. Amúgy hiába szedném le, mert az elejéről igen keményen csinszoltam le, mert nem sík volt, hanem valami kidomborodó díszizé volt ott, zöld színű
Amúg hasonló a ház, de ugyan azt a képet linkelted be mind a 2x, de ebből már látom, hogy nem ugyan olyan. Szóval az elejéről is egy képet plíz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest