- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
WTF! Kicsi lesz a ház? Chipsetre nem nem álmodtál még egy U8-at?
Ez már tényleg elvetemültség (jó értelemben).
Van még valami gyári a gépedben?
[Szerkesztve] -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #329 üzenetére
ok, értem, csak egy ötlet volt
-
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #327 üzenetére
[link] erre gondoltam, olyasmi ventitartót csinálni, berakni a vga alá, és a beszabni a terelőlapokat hogy pont a bordához illeszkedjenek, majd a terelőlapokat rőgzíteni a ventitartóhoz, mindezt mondjuk alulemezből.
Bár én könnyen beszélek, mert fater bádogos tehát van itthon eszköz a megvalósításhoz. -
Frenky89
addikt
válasz
Winner_hun #325 üzenetére
És mi lenne ha csinálnál egy ventitartót az egyik hátsó kitakarólemezhez erősítve, ráraknád a ventit(asszem a GlacialTech-nek van valami hasonló megoldása), plusz csinálnál a ventitartóhoz tarelőlemezeket!?
Sztem jobban nézne ki és pontosabban be lehetne állítani hogy a bordára fújja a levegőt. -
Frenky89
addikt
csak annyit kérdeznék, hogy addig ok, hogy befelé bemegy a levegő, de a borítás miatt hol jön ki?
mod: a vga hűtésére gondoltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest