- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt

Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek
-
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nem
Modnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LIAN LI PC-O11 PC-O11AIR - ATX Mid Tower
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- EVGA 500 W1, 80+ WHITE 500W
- Be Quiet Pure Power 11 CM - 500W - BN297 + Garancia 2026.04.15-ig
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg az egeres dologhoz cask azért azt lineklted be, mert az volt bal oldalt. De ah már ez van, akkor linkelted volna ezt:
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni