- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Mobil flották
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt
Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek -
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nemModnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest