Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Mert akkor gyorsan elfelejtődik, szerettem volna neki egy új topikot és kész, ahogy leírtam a #175-ben, azért, a keresős rész miatt
Amúgymeg nem biztos, hogy elolvasnák itt, mert aki megnézte, az lehet, hgoy úgy van vele, hgoy már látta ezt a topikot, számára ninsc újdonság benne gy be sem néz, így nem is láthatják, hogy van egérmod. Viszont az új topiknál meg nagyobb az esély, hgoy benéznek -
Winner_hun
félisten
Mondjuk ha eddig nem zavart senkit, nemtom, hgoy pont most miért zavar Téged, megmoddoltam az egeret, nyitottam neki egy topikot, mert ilyen moddolós-topikos vok
De most tényleg, nagyon zavar, hgoy van az a topik? Mert van, aki pl ott kapott választ arra, amit tévesen tudott. Nem nyitottam olyan sok millió egy topikot mindennek.
kicsit már fáradt vok
Szerintem meg nemModnjuk egy kicsit más a két dolog meg nem akartam csak ebbe a topikba írni, mert akkro gyorsan elsüllyedne
Sok moddolgatást szeretnék még csinálni, ezt észre is fogjátok venni meg valaki már észre is vette, ezért is írom a topikcímbve, ghoy Winner_hun, hgoy egy idő után legyen is értelme a keresőnek, mármint hgoy amodjaim egyszerre meg lehetssen mutatni, ne kelljen kikeresgetni
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest