Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mr.nagy tag Én is megkaptam tőlük a törlésről szóló levelet, én is kifizettem kártyával A válasz levélben a következőket írtam, kíváncsi vagyok mit lépnek és mikor kapom vissza a pénzt! Sajnálatos a hozzáállásuk ami minden csak nem vevőbarát! Ha hibáztak az árak feltüntetésénél, úgy lenne a tisztességes ha ennek következményeit viselnék. Az Önök gyakorlata kimeríti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat fogalmát véleményem szerint. "A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerint megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt – figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére – olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az áru ára, illetve díja tekintetében, és ezáltal a fogyasztót olyan ügyleti döntés meghozatalára készteti, amelyet egyébként nem hozott volna meg, vagy erre alkalmas. 
 Ez alapján megtévesztő tevékenységnek minősül, ha a vállalkozás a terméken, annak csomagolásán, illetve egyéb kommunikációs eszköz útján a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő árnál alacsonyabb árat jelöl meg."Eljárásuk miatt a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál panaszt teszek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile (ARPG)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai tech-túra összefoglaló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest