Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mr.nagy

tag

válasz Mike88 #3252 üzenetére

Én is megkaptam tőlük a törlésről szóló levelet, én is kifizettem kártyával A válasz levélben a következőket írtam, kíváncsi vagyok mit lépnek és mikor kapom vissza a pénzt!

Sajnálatos a hozzáállásuk ami minden csak nem vevőbarát! Ha hibáztak az árak feltüntetésénél, úgy lenne a tisztességes ha ennek következményeit viselnék. Az Önök gyakorlata kimeríti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat fogalmát véleményem szerint.

"A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerint megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt – figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére – olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az áru ára, illetve díja tekintetében, és ezáltal a fogyasztót olyan ügyleti döntés meghozatalára készteti, amelyet egyébként nem hozott volna meg, vagy erre alkalmas.
    Ez alapján megtévesztő tevékenységnek minősül, ha a vállalkozás a terméken, annak csomagolásán, illetve egyéb kommunikációs eszköz útján a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő árnál alacsonyabb árat jelöl meg."

Eljárásuk miatt a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál panaszt teszek!

Új hozzászólás Aktív témák