- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Szevasztok kedves emberek!
Nagyon rápörögtem az olcsó windows 8 tab témára mostanában, és hezitálok, mert nincs sok egyed, amelyik az elvárásaimnak megfelelne.
A lényeg: 2gb RAM (ebből vásárláskor nem engedek), 8 hüvelyken HD felbontás (kb minden ilyen tableten ez van
), egy akármilyen hdmi, egy alap USB port (aligha lesz), és 30 körüli árazás. Természetesen nem kizárólag belföldi értelemben gondolkodom, akkor már abba is hagyhatnám a keresést.
Néztem rengeteget, a lenovo miix 2 egész pofás főleg mert jobb a procija. De emellett láttam, hogy árulni kezdtek nemrég csínában a chuwi vi8-at, adót most nem beleszámítva alapból 90 dolcsis áron . Valamint van még a jól megszokott voyo a1 mini.
Valaki tudna adni tippet, ezek közül melyik lehet a legjobb választás, és hogy valamit ajánl-e még emellé? Köszönöm a segítséget!
U.I. Még azért azt is szívesen tudnám, melyikkel kell legkevésbé szenvedni, hogy oprendszereket (majdan win 10) toljak fel rá, akarommmondani mókolható legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest