- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Macrodroid
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Szeretnék venni valamit PDF olvasásra, netezgetésre. Jártam már az ebook reader-es topic-ban, ahol inkább tablet-et javasoltak. Úgy néz ki, hogy csak csillagászati áron van eink-es ebook reader, ami kellően nagy, és megfelelne a célnak (sony 13.3", 1000$ ~ 250k). Én szeretném kihozni olyan 60k körüli összegből a dolgot, de ha ez nem megoldható, akkor mindenképp 100k alatt maradnék. Ránézésre egy ilyen ketyere érdemi munkára teljesen alkalmatlan. Programozni szoktam, amihez ideális a nagy monitor és a külön billentyűzet, szóval ezért nem is szeretnék valami komolyabb beviteli eszközt, mert úgysem váltaná be a hozzá fűzött reményeket, és több asztali pc árát kidobnám az ablakon egy profi tablet-re vagy notebook-ra. Játék sem érdekel, maximum filmeket néznék rajta 720p esetleg 1080p felbontásban, ha nincs akadálya, de az se baj, ha ilyesmire nem képes. Az is jó lenne, ha napsütésben tudnám használni a szabadban, és elég lenne napi egyszer tölteni (bár ez utóbbi talán megoldható vészaksival, ha minden kötél szakad). Nézegettem a mostani monitoromon egész oldalas PDF-eket nagyítva, hogy milyen méret lenne a jó. Tudom, hogy ez nem valami pontos meghatározás, mert más a pixelsűrűség, de ennél jobbam most jelenleg nincsen, meg sajnos a vidéki életnek van egy olyan hátránya, hogy nem a szomszédban van a mediamarkt... Nekem az jött ki, hogy az olvashatóság határa olyan 7" körül van, és olyan 10" felett már elfogadható a szöveg mérete. Nyilván minél nagyobb, annál jobb. Na most én 12"-os tabletet egyedül samsung-ot találtam olyan 120k környékén, ami túl van a limiten, és egyébként is selejtesnek tartom az összes samsung terméket, amivel eddig összefutottam (monitor, vinyó, telefonok). Bármi ötlet, javaslat, tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- iPad - 10. gen - 64 GB - Kék - Wifi - HIBÁTLAN - Tok
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest