- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
"a metro felület mindíg teljes képernő, és nem látom az állapotsort, "
Balról befele húzod a szélét. Ott lesz az óra, wifi, töltöttség jelzés."Nincs egy visszalépés gomb sem. Droidon sűrűn használom a vissza gombot, mert az működik böngészés közben is, olvasáskor is"
Windows gomb, vagy jobbról behúzod az előző alkalmazást. Böngészésnél szintén jobbra bököd a képernyőt. (működik chrome és IE-nél).
Bezárni meg úgy tudsz hogy a tetejéből az aljába húzod az alkalmazást."Hagyományos windows desktopon pedig a bökdösés az jááááááj."
Nálam kb 1 hét volt míg megszoktam, hogy 8"-on bizony kisebb minden mint egy 37"-os TV-n. Pár dolgot át kellett állítanom. Pl. ne részletek nézetben jelenjenek meg a fájlok-mappák hanem tartalom nézetben. Úgy is ott van mindeni infó de könnyebb navigálni. A tálca ikonok teljes méretűek és csak akkor vonódnak össze ha megtelt...stb.
Vagy állíthatod a méretezést 125%-ra és minden nagyobb lesz, könnyebb böködni. Cserébe kisebb a "munkaterület". Sajnos a Windows nagyon trén skálázódik, remélhetőleg ezt is javítják a 9-ben. -
Bogyó bá'
nagyúr
Már valamit el is csesztem, mert aktiváltam az a nyomorult Office-t, és csak utána (próbáltam) a nyelvét magyarra állítani. Most csak "pénzért" adna magyar nyelvi csomagot...
Erre van megoldás a teljes recovery-n kívül?
Most települ a 8.1, ezen még sima 8.0 volt, ha jól sejtem.
Más: a készülékhez ajándékba kapott gyári stylussal ellátott tok (vagy inkább fedél) selejt lehet, mert a mágnesei nem vonzzák, hanem taszítják a tablet oldalát!
Amúgy így első blikkre nagyon tetszik, a Lenovo e125 notim megy a levesbe szerintem. (A Win8-cal meg intenzíven meg kell ismerkedjek, mert néha nagyon kétségbeesetten állok előtte. Anno a publikus beta fenn volt az egyik asztali gépen, de nagyon hamar uninstalláltam szegényt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest