- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
r3dsnake
üzenetére
Egyrészt a hasonló áron kapható Androidosok sem jobbak a legtöbb esetben, másrészt meg nem kötelező megvenni. A Microsoftot az érdekli, hogy minél nagyobb legyen a részesedésük a tablet OS piacon. Az, hogy ezt hogyan érik el másodlagos, nem véletlenül nincsen megszabva egy minimum követelmény a lá Windows Phone.
Egy ilyen 20 ezer forintos Allview amúgy még mindig jobb és több mindenre használható, mint mondjuk ez. -
peterk
senior tag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem értelek miért dühít. Ne vegyél ilyent és kész. Egyébként pedig az 1GB ram, 16G tárhely egy SIM kártyával bőségesen elég akkor, ha valaki a tabot csak alap feladatokra, metro UI-s appokkal használja. Böngészik, levelez, skypeol, olvasgat, youtube, facebook, és store-os játékokkal játszik időnként. A tablet felhasználóknak egyébként egy jelentős szelete ilyen. Még azok közül is, akik megveszik a 2GB/64GB-os tabot, sokan nem használják többre. Úgyhogy igenis van egy árérzékeny vevői réteg, amelyiknek ezek a tabok megfelelő alternatívát tudnak nyújtani.
Ha már itt tartunk egyébként, saját tapasztalatom alapján nagyságrendekkel kellemesebb egy ilyen alap minimál noname windows tabon matatni, mint a korábbi hasonlóan minimál noname androidos tabomon. A felület gyorsaságában, az alkalmazások sebességében stb. tulajdonképpen alig vehető észre különbség ha az MiiX2 2GB/64Gb-os tabomon matatok vagy pedig a Tesco-s csodámon. Mindkettő villámgyors. Mindaddig persze, amíg az alap metros appokat használom. De az esetek 99%-ban ezt teszem. Androidon viszont 1-2 hónap után ég és föld volt a különbség sebességben, kezelhetőségben, az UI sebességében a húgom Samsung tabletje és az én Wayteq tabletem között, pedig a Wayteq még egész korrekt név. De mégis úgy belassult idővel az UI, hogy legszívesebben földhöz vágtam volna időnként. Pl. egy egy áruházi app frissítés alatt gyak beállt az egész, az érintéseket is 5-10mp késéssel vette, az alkalmazások meg fél perc alatt nyíltak meg. Ha reseteltem akkor egy ideig megint normális sebessége volt, de 1-2 hónap után ismét botrányosan belassult.
Lehet, hogy most már jobb a helyzet android fronton is, ezt nem tudom. De a kb. 1.5 éve vett két android tabletnél ezt tapasztaltam. És emiatt nem is nagyon volt kedvem újabb androidra cserélni, de ez mindegy, nem az android miatt írtam, hanem csak azért, mert szvsz igenis van értelme ezeknek a minimál konfigos win tableteknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Revolut
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD FX
- Elektromos autók - motorok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- 10 db Apple Ipad 6 - 32Gb - A1893 (Nagyobb tétel rendelhető - 22.000Ft / db ártól )
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest