- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
a magyar belpiac tablet ügyben korlátolt.túlárazott készülékek vannak és nem a legfrissebb modellek.alapvetően kína határozza+a tabletpiacot ők diktálnak ezügyben. kezdőpontnak a notebookcheck.com jelöld be szerintem,ott rengeteg info van,tesztek stb.folytatásként érdemes olvasgatni a techtablet oldalon is,napokban volt a 2018 mwc.egyes windows modellek snapdragon 835 "profeszorral" lesznek elérhetőek intel helyett..további oldalajánlásaim tablet ügyben:
amazon,ebay,gearbest,banggood.
van amikor hardveraprón is ki lehet fogni valami jót. -
Bogyó bá'
nagyúr
Ha - rendszeres - munkára kell, akkor kénytelen leszel jóval több pénzt rászánni, mint amibe egy Miix320 vagy valamelyik kínai kacat kerül. Az Atom-platform elviselhetetlenül lassú tud lenni. Én dolgozom az enyémen (Miix320) de csak alkalmilag, évi néhányszor, egy-két órányit. ennyi időre el lehet viselni a lassúságát, de ezzel nap mint nap együtt élni sz*r lenne. Másra (filmet nézni, netezni, stb.) viszont teljesen megfelelő.
-
bcl
senior tag
Én eBayről vettem egy Dell Latitude 11 5179-et, meg hozzá külön egy billentyűzetet.
A tablet 10".os, 8GB RAM, Core m5-6y57 CPU, 256GB ssd, AC-s intel wifi, teljes méretű USB3 + Type-C is van, meg MicroHDMI.A wifi, az ssd cserélhető, meg van wwan (4G) modemnek is hely; én anélkül vettem.
Ki lehet elég rendszeresen fogni csak a tab részét, 100k körül. Ezek refurbished modellek, kb 1 év Dell garival, USAából. Erre persze jön vám, áfa, de még úgy is elég jó áron van.
Bill hozzá (azaz +akksi, toll, háttérvilágítás) olyan 40k körül van UK-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest