Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
A proci stimmel, a dual boot stimmel.
Nos elvileg a win miatt vettem. A driverek rajta vannak .. valahol.. és távlati célom, hogy az androidot majd valmikor leszedem róla, medrt minek. Arra ott a jó kis teló. soha nem fogok kilépni, belépni zöldrobottal. SOk idő, és nincs értelme. Szépen megy rajta a win, de a tárhely miatt kellene.Win 7 alatt már rég átparticionáltam volna, bár azt mondják, hogy a biosz ne piszkáléjam. Valahol ott van beállítva a dualboot. MAga a biosz nem okozna gondot, hiszem már a 486-os procik kora óta bóklászok különböző bioszokban egy egy telepítés kapcsán, de a tablet számomra win alatt új világ. Azt sem tudom, hogy lépjek bele egy bioszba.
Látta videókat, hogy tesznek fel win 8-at tabletre. Használni kell a parancssoros navigálást is, ami szintén nem lesz gond, mivel használtam már, és hát ugye mi még nasicpascallal kezdtünk az általános iskolába, meg win3.1-el..
szóval egy kis kezdeti lökés kellene. olvasgatok, böngészkedek. de ez valami olyan, int mikor a pdan kellett a korábbi symbianos világból átküzdenem magam win 6osra.

De megküzdök vele. .

Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest