- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy aki számol az biztosra mondja, hogy az 1GB ram édes kevés, aki meg használja az azt mondja, hogy elégséges. Nyilvánvaló, hogy az elégnél felmerül a kérdés, hogy mire... hétköznapi használatra, net, skype, office, hasonlók. Utóbbiba tartozom én is. Szóval mi értelme van bizton állítani ezt úgy, hogy nincs birtokodban olyan win tablet, amiben 1GB ram van? Azt nem értem, hogy mi értelme van számolgatni? Használtam számos androidos boxot/sticket, RK3066/512MB-tól kezdve RK3188/2GB itt szálltam ki (s valszeg beszállok majd a meegopad-al), volt nálam számos tablet, mtk-tól kezdve aml-en át rk-ig többféle, 2 magos, 4 magos. ismeretlen s már ismert kínai gyártóktól, egyik tabletet sem éreztem annyira gördülékenynek, mint a kingsing w8-at, a maga szerény 1GB ramjával. Persze, nem játékra lett véve (igaz, gyak. kísérletből lett véve, úgy ahogy előtte az androidos tabletek is, azok előbb, utóbb eladósorba kerültek, Kingsinget valszeg egy darabig megtartom), persze nem fut egyszerre ezer dolog, de az, hogy nem akad meg semmi, minden azonnal történik, ez nekem teljesen új élmény az olcsó tabletek világában, tény, hogy messze nem elégít ki minden igényt.
-
peterk
senior tag
Nem kell ahhoz szolgáltatásokat letiltani. Sok szolgáltatás olyan, hogy ha van bőven RAM, akkor "szétterpeszkedik", ha nincs, akkor kevesebbel is beéri. (pl. windows search, prefetch, remote compression, stb.) És ez még nem is jelenti feltétlenül azt, hogy egy alaphasználatban (értsd. alap store-os alkalmazások futtatása) észreveszed a különbséget. Szóval jobb az ilyesmit, hogy "kevés", nem ex catedra kijelenteni, hanem kontkrét alkalmazásokkal, felhasználási szimulációval bemutatni. És akkor érthető, hogy mire kevés és mire nem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux Mint
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Asztro / Wifi + Cellular / 256GB / Garancia
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest