- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy aki számol az biztosra mondja, hogy az 1GB ram édes kevés, aki meg használja az azt mondja, hogy elégséges. Nyilvánvaló, hogy az elégnél felmerül a kérdés, hogy mire... hétköznapi használatra, net, skype, office, hasonlók. Utóbbiba tartozom én is. Szóval mi értelme van bizton állítani ezt úgy, hogy nincs birtokodban olyan win tablet, amiben 1GB ram van? Azt nem értem, hogy mi értelme van számolgatni? Használtam számos androidos boxot/sticket, RK3066/512MB-tól kezdve RK3188/2GB itt szálltam ki (s valszeg beszállok majd a meegopad-al), volt nálam számos tablet, mtk-tól kezdve aml-en át rk-ig többféle, 2 magos, 4 magos. ismeretlen s már ismert kínai gyártóktól, egyik tabletet sem éreztem annyira gördülékenynek, mint a kingsing w8-at, a maga szerény 1GB ramjával. Persze, nem játékra lett véve (igaz, gyak. kísérletből lett véve, úgy ahogy előtte az androidos tabletek is, azok előbb, utóbb eladósorba kerültek, Kingsinget valszeg egy darabig megtartom), persze nem fut egyszerre ezer dolog, de az, hogy nem akad meg semmi, minden azonnal történik, ez nekem teljesen új élmény az olcsó tabletek világában, tény, hogy messze nem elégít ki minden igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei MatePad 11.5 6/128GB - Garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest