- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Én csak azt nem értem, hogy aki számol az biztosra mondja, hogy az 1GB ram édes kevés, aki meg használja az azt mondja, hogy elégséges. Nyilvánvaló, hogy az elégnél felmerül a kérdés, hogy mire... hétköznapi használatra, net, skype, office, hasonlók. Utóbbiba tartozom én is. Szóval mi értelme van bizton állítani ezt úgy, hogy nincs birtokodban olyan win tablet, amiben 1GB ram van? Azt nem értem, hogy mi értelme van számolgatni? Használtam számos androidos boxot/sticket, RK3066/512MB-tól kezdve RK3188/2GB itt szálltam ki (s valszeg beszállok majd a meegopad-al), volt nálam számos tablet, mtk-tól kezdve aml-en át rk-ig többféle, 2 magos, 4 magos. ismeretlen s már ismert kínai gyártóktól, egyik tabletet sem éreztem annyira gördülékenynek, mint a kingsing w8-at, a maga szerény 1GB ramjával. Persze, nem játékra lett véve (igaz, gyak. kísérletből lett véve, úgy ahogy előtte az androidos tabletek is, azok előbb, utóbb eladósorba kerültek, Kingsinget valszeg egy darabig megtartom), persze nem fut egyszerre ezer dolog, de az, hogy nem akad meg semmi, minden azonnal történik, ez nekem teljesen új élmény az olcsó tabletek világában, tény, hogy messze nem elégít ki minden igényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Házimozi haladó szinten
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Analóg fényképezés
- E-roller topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest