- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MrPetya19 #4730 üzenetére
Nem csak 4xezés érhető el, hanem attól jóval nagyobb asztalterületű felbontás kirenderelése, amit visszaskáláz a natívra. Így pl. az 1440x900-as gépen (ami 2880x1800 retina felbontásban) megjeleníthető az 1920x1200 asztalterülete, de ez 3840x2400-ként kerül ki a memóriába, és ezt skálázza vissza.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
katonab1983 #4725 üzenetére
És arra alkalmazás is van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
katonab1983 #4594 üzenetére
Asus?
-
r3dsnake
nagyúr
Igen. Akkor tudsz passzív átalakítóval jelet kiküldeni a projektorra, ha az fel van készítve rá, hogy digitális jelet fogadjon vga-n, és ezt maga a projektor átkonvertálja analóg jellé. A másik megoldás, ha aktív hdmi - vga kábelt használsz, ekkor a közte lévő dobozka áramköre végzi a konvertálást, viszont ehhez feltételezem külső táp/adapter is kelleni fog.
Micro HDMI-VGA conversion may post compatibility issues under the following conditions
The Micro HDMI output of source device does not supply 5V/500mA powerTehát csak akkor képes működni ezzel, ha a tablet áramot is ad le hdmi-n, nem csak digitális jelet. Ezt viszont előre megmondani szerintem senki nem fogja tudni, ki kell próbálni.
-
r3dsnake
nagyúr
HDMI tudtommal nem közvetít analóg jelet (a DVI igen), tehát nem tartom valószínűnek, hogy D-Sub bármilyen módon is használható legyen.
Cables are available that contain the necessary electronics, but it is important to distinguish these active converter cables from passive HDMI to VGA cables (which are typically cheaper as they don't include any electronics). The passive cables are only useful if you have a device that is generating or expecting HDMI signals on a VGA connector, or VGA signals on an HDMI connector; this is a non-standard feature, not implemented by most devices.
-
r3dsnake
nagyúr
A sebesség tökmindegy, ellenben az LTE lefedettség lassan mindenhol elérhető lesz, ahol eddig csak EDGE volt, a 3G-t viszont nem fejlesztik tovább. Tehát legtöbb istenhátamögötti kis faluban lesz 4G-d, de 3G-d nem. Most is ezt tapasztalom már a környéken. Vonaton meg pláne fontos szempont a folyamatos netezéshez. És a Telekom még be sem kapcsolta a 800mhz-en szórását az LTE-nek, onnantól tényleg teljes lefedettség lesz kb. mindenhol szélessávval.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Avicularia #3867 üzenetére
Link?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#42308056 #3839 üzenetére
Jogos.
És win8-nál is az univerzális appokról beszéltek meg crossplatformról, és akkor se lett belőle semmi. Folyton el vannak késve. Most megint jön az újabb kicseszés, hogy úgy volt minden teló megkapja a 10-et, de kiderült, hogy mégsem. (WP7 - WP8 között sem volt átjárhatóság)
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
bagyusz #3837 üzenetére
Csak az szenved, aki használni is szeretné bármire. Milyen már, hogy kijön egy update és nem fér el. Windows 10-zel mégis mi lesz majd? Nevetségesen abszurd belegondolva, hogy 16gb (ami valójában nem is annyi) egy teljes értékű desktop windows alatt. Olyan, mintha 4K-t néznél CRT tévén. Működne, de minek.
-
r3dsnake
nagyúr
Így meg pláne az iPad tűnik ideálisnak, ha valószínűleg tényleg belefér az értékhatárba. Ráadásul lehet találni aprón jó árban, garancia az iPadeknél nem bolthoz szól úgysem. Ha bontatlant találsz, tökmindegy kitől veszed, mert első aktiválástól él a gari, serial alapján, bárhova a világon.
-
r3dsnake
nagyúr
A plex konvertálásnak az lenne a lényege, hogy az itthon lévő 1080p 20 gigás bluray rip mkv filmet külső hálózaton, pl. havernál netről 720 mbit-re realtime konvertálva folyamatosan játssza az iPhone (bírná a teló az 1:1 lejátszást, de az itthoni netes feltöltésem nem.). Erre a HD2500 totál alkalmas (amin nagyon meglepődtem, épp gariban van a 7790-em, gondoltam kipróbálom).
-
r3dsnake
nagyúr
Ezekbe az atomos csodákban milyen GPU van amúgy? Hoznak egy i5-3550 melletti HD2500 teljesítményt? Ez elbírja a plex realtime konvertálást 1080p-ből, de itt ugye erős proci is van mellette. Kíváncsi vagyok egy atomos cucc el tudna-e látni NAS feladatokat médiaszerverként is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
freelancer68 #3476 üzenetére
Nemszar, de a windows vajon mit kezd ekkora felbontassal?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3420 üzenetére
Es van 3 szar eszkoz egy normalis helyett. Gol.
Amugy csak azt nem ertetten minek win melle droid, a wines tablaknak latom ertelmet, a dualbootnak nem.
TedThomas: mit nem ismerek? Mindharom platformmal van boven tapasztalatom.
-
r3dsnake
nagyúr
Én ezt a dual os-t ritka elcseszett dolognak tartom. Azért újraindítgatni meg bootolni folyton, hogy két különálló rendszered legyen, ami közt semmi átjárhatóság. Mindent be kell állítani két helyen... Ráadásul miért akarna bárki androidot használni win mellett?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Akron99 #3260 üzenetére
De, szándékos. Az a 39ezres ár hetek óta kinn van, amit akcióztak 16-ra, most pedig javították 39-re. Egyrészt miért nyúlnának az árhoz, ha nem akarják akciózni. Ha meg akcióznak, hogy történhet véletlenül, hogy felkerült mellé a -60% meg akciós felirat? Ezek nem automatikusan generálódnak, mivel, miután visszaírták az árat 39-re a feliratok ottmaradtak. Ez átbaszás, mert rengetegen tévedtek az oldalra, nagy hírt kavar, reklám volt nekik, majd nem biztosítottak semmit a feltűntett akciós árakból. Eleve hatalmas akciókat hirdettek be a mai napra, miért kellett volna feltételeznie bárkinek, hogy elírás történt, hogy kapott pár termék 50-60%-ot készletkisöprés gyanánt?
-
r3dsnake
nagyúr
Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub, technikai probléma miatt nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon, ezért megrendelését jelen kondíciókkal sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
Ez WTF?
-
r3dsnake
nagyúr
Arra nincs valami mód, hogy felcsatoljuk a microsd kártyát valahova a C-re úgy, hogy a tárhely összeadódjon? Tudom, lassabb lenne, de legalább telepíteni is lehetne akkor különböző gányolások nélkül.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek! Amúgy nézegetem EZT a leírást. Ezek szerint a recovery partíció teljes mértékben kimenthető? Ezekben a driverek és minden reinstallhoz szükséges cucc benne van? Valamint ha törlöm a gépről a recovery-t kimentés után és valami gáz lesz az OS-sel a kimentett recovery bootolható és onnan visszahúzható minden gyárira?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Koszi a velemenyeket, en is rendeltem egyet.
-
r3dsnake
nagyúr
EZ mennyire szar? Ettől a márkától használok billentyűzetet asztalihoz, amit annyira szeretek, hogy fogok venni mégegyet tartalékba. Igen, atomgáz mert 1giga ram, 16-os flash-sel, valszeg megy is majd fel az apróra, de Plex-ről filmet nézni talán jó lenne. Ahhoz csak egy böngésző kell úgyis. Nem lehet amúgy csíkozni a belső tárhelyet egy microsd-vel? Ilyen 4-5 giga szabad hellyel csak a szenvedés lenne...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
pengwin #3098 üzenetére
Persze, ertem en, es nem elbol fikazok vagy nem a levegobe beszelek. Irtam linuxra scripteket is, konfiguraltam Suse Enterprise servert ldap, nfs, dhcp, mail, dns szolgaltatosakra, a routeremen OpenWRT fut foleg ssh-bol konfigolva, de ha nem muszaj bottal sem piszkalom a linux kernel kulonbozo disztroit (ez ervenyes az androidra is. Sokkal jobban szeretem a zart rendszereket, it just works kulonosebb nyug nelkul. Nem tudnam elkepzelni, hogy ne win-t vagy osx-et hasznaljak fo rendzernek, es ne iOS-t mobil rendszernek. Epp ezert fura szamomra, ha valaki onszantabol szeretne linuxot. En eddig csak kenyszerbol hasznaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Fogyjunk le!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest