Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gyurkikrisz
    őstag

kicsit körbenéztem a piacon, ami tetszene az a 8 colos változat lenne. Amit jelenleg megfizetnék, az a Voyo Mini A1 körül van, és bár speckók alapján jónak tűnik, azért nem feltétlen vennék cuccot csak papír alapján.

Egyelőre utazás közben többnyire olvasok - ehhez egy ebook még jobb is lenne, így gondolkozom hogy érdemes e beleugrani most egy Voyo ba, vagy várni amíg kicsit kiforrottabb lesz az egész, és addig ebokkal ellébecolni.
    Intelnél ez a Z3735 és Z3740 kb meddig marad még piacon ? Androidnál msot kezdődik épp egy generációváltás, új rockchip, tegra, mtk chipes cuccok jönnek.

Ha esetleg fél év múlva intel is beújít valamit és valami jobb kínai gyártó rácuppan, akkor pláne felesleges lenne msot emgvennem.

Szerintetek ?

Erősebb ennél nem sokkal lesz. Ha ebook-ot használsz most, és váltani akarsz, akkor nem gondolom hogy bármi olyanra használnád a tab-ot ami megfektetné. Ha kínai tabok szóbajönnek, akkor van még a Pipo W2, igaz az kevésbé ismert.

Én mindenesetre karácsonyig várok a tabvásárlással (mind az akciók miatt, mind az új tabok, és a mostaniak elterjedése miatt), akkora letisztultabb lesz a helyzet szerintem.

Volt szó egy MS referenciatabról, van valami infó róla?

Új hozzászólás Aktív témák