- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
joiner007
üzenetére
A szinkronizálásban mindent bekapcsolsz? Azért kérdezem, mert ha mindent bekapcsolsz, akkor háttértől témabeállításokon, applistán kívül régiótól nyelvi beállitásig minden szart szinkronizál az eszközeid/gépeid között. És lehet, hogy abban van valami bug.
Amúgy én a teljes, mindent szinkronizálással csak szívtam a tablet esetén. Két hasonló funkciójú gép - pl. otthoni gép, irodai gép - között hasznos, de két teljesen máshogy, másra használt gép között, mint a laptopom és a tabom csak összekavar mindent. A jelszavakat, alkalmazásadatokat, stb - az értelmesebbjét - persze bekapcsolva hagyom, az hasznos. De a többit - nyelvi beállítások, könnyű kezelés, fálkezelő, egér meg a többi - viszont én kikapcsolom. (A tablet és a PC beállítások így is teljesen mentődnek a felhőbe, ha a legalsó mentés opció be van kapcsolva, szóval magára az adott eszközre egy újratelepítésnél minden ugyanúgy visszakerül. Csak a két gép között nem szinkronizálja azt amit szükségtelennek tartok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Lenovo Tab M11 / TB330FU 8/128Gb
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest