Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
joiner007
üzenetére
A szinkronizálásban mindent bekapcsolsz? Azért kérdezem, mert ha mindent bekapcsolsz, akkor háttértől témabeállításokon, applistán kívül régiótól nyelvi beállitásig minden szart szinkronizál az eszközeid/gépeid között. És lehet, hogy abban van valami bug.
Amúgy én a teljes, mindent szinkronizálással csak szívtam a tablet esetén. Két hasonló funkciójú gép - pl. otthoni gép, irodai gép - között hasznos, de két teljesen máshogy, másra használt gép között, mint a laptopom és a tabom csak összekavar mindent. A jelszavakat, alkalmazásadatokat, stb - az értelmesebbjét - persze bekapcsolva hagyom, az hasznos. De a többit - nyelvi beállítások, könnyű kezelés, fálkezelő, egér meg a többi - viszont én kikapcsolom. (A tablet és a PC beállítások így is teljesen mentődnek a felhőbe, ha a legalsó mentés opció be van kapcsolva, szóval magára az adott eszközre egy újratelepítésnél minden ugyanúgy visszakerül. Csak a két gép között nem szinkronizálja azt amit szükségtelennek tartok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest