Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem, szélesebb. A gép maga 22cm a rapoo meg 28cm széles. Szerintem 10"-os -hoz ideálisabb lenne ez a szélesség, talán még egy tok-ba is bel lehetne "sufnituningolni", de 8" esetében ez kizárt. Ráadásul nem is érdemes. Én se azért vettem hogy úton-útfélen használjam, csak otthonra van, oda meg több mint tökéletes.
Billentyűzetes tokot találhatsz a neten, de azok 90%-a el van fuserálva. Vagy US kiosztás, vagy találsz rajta magyar gombokat is, de máshol, vagy a billentyűk mérete "nyomott". 10"-os táblához könnyebb rendes billerres tokot találni, már ezt is tudom

(#646) cinkoxid: Ez kicsit durva. Nálam úgy 2 hét után az elhasználódás 4,5% a BatteryBar szerint (ami szintén soknak tűnik, hisz ilyen ütemben 1 évet se bír ki). Ennek ellenére úgy tapasztalom hogy tovább bírja szusszal mint amikor megvettem.
Hőmérséklet tekintetében meg nálam akkor melegedik nagyon, ha töltöm. Nem forró, nem zavaró, de érezhetően melegebb a gép. Játék után is persze jelen van ez a dolog, de talán nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest