- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Láttam,olvastam minden hozzászólásod a topikban.

Nekem voltak percek,hogy azt hittem,vissza kell vinnem gariba. 50% körüli akksinál gondolt egyet,és kikapcsolt, vissza se tudtam kapcsolni,mert betöltés közben megint kikapcsolt. Kétszer eljátszotta, azóta már szépen bírja teljes merülésig. Gondolom észhez kellett térnie az akku % kijelzésnek.
Mindezek ellenére meg vagyok elégedve vele,és bátran merem ajánlani annak,aki tabletet akar venni,windows rendszerrel.Persze hozzáteszem,aki megteheti,az vegyen olyat,ami nagyobb tárhellyel, és több RAM-al rendelkezik..(#5001) nexus6: Így van,ezekre tökéletes. Aki meg játszani akar rajta,az nyissa ki a pénztárcáját..
Én azt tervezem,hogy veszek hozzá egy tokot,egy vezeték nélküli billentyűzettel, és a laptop helyett ezt fogom magammal vinni disco-t csinálni, ugyanis a virtual DJ is tökéletesen fut rajta,és sokkal könnyebb hurcolni... Csak még nem találtam meg a megfelelő cuccokat hozzá. Igaz,jelenleg úgy gondolkodom,hogy a zenék külső vinyón vannak. ha vennék egy 32-es memória kártyát, máris könnyebb lenne. Csak hát próbálom minél olcsóbban megúszni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest