Hirdetés
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
Ha esetleg nem tudod sehogy sem elővarázsolni a product keyt, akkor is jó esélyed van, hogy nincs veszve semmi. Az OEM windows 8-as, UEFI-s gépek (amiket windowsal együtt adtak el) a BIOS-ban tárolják a kulcsot. Ezért is nincs már rajtuk kulcsos matrica, mert nincs rá szükség. Fogsz egy sima win8.1 iso-t feltelepíted a szűz windowst és automatikusan beírja a termékkulcsot, sőt aktiválva is lesz. A pár hete vett Lenovo Miix2 10-es tabletem is ilyen. Lepusztítottam teljesen - recovery partícióstul mindenestül -, bebootoltam egy sima/szűz win8.1 pro telepítővel, felraktam és kész, aktiválva is volt a saját kulcsával. (Érdemes pro iso-val telepíteni, mert az tartalmazza a nem pro verziót is, és ha az OEM verzió nem pro volt, akkor automatikusan úgy telepedik. Az egyémen is sima 8.1. volt, és a pro telepítőről simaként telepedett.)
Egyébként ez laptopokra is igaz, az újabb UEFI-s laptopok tapasztalatom szerint általában ilyenek. Hogy mindegyik-e azt nyilván nem tudom, de amiket én az utóbbi évben telepítettem - Acer, Samsung, Asus, Lenovo is volt közöttük, kb. 25-30 laptop - az mind ilyen volt. Ebből azért azt gyanítom, hogy a nagy többség ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen autót vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- SörcsaPH!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest