Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Igen, sajnos én is azt tapasztaltam, hogy az iPad pro jobban kezeli a nagyobb pdf-eket. A múlt héten volt lehetőségem kipróbálni egy 10.5 iPad Pro-t, és eléggé gördülékenyen ment ez a része. viszont sok más meg nem, illetve csak kompromisszumokkal. Az egér hiánya például elég frusztráló, illetve az egyes elemek megnyitása mondjuk emailból, csak adott programmal lehetséges. Ahhoz, hogy mondjuk egy xls fájlt meg tudjunk nyitni excel-el, ahhoz le kell mentenünk, és excelt megnyitni, majd a fájlt megkeresni.
Szóval sok dolog jobban és gördülékenyebben megy, de nagyon sok pedig csak erős kompromisszumokkal.Visszatérve, ki fogom próbálni, hogy egy windows-os tableten mi működik gyorsan és jól. Androidra találtam egy jó pdf olvasót, de annak most nem tudom a nevét, mert nincs nálam a tablet.
Még mindig érdekelne, hogy nagyobb monitorra rá tudom kötni a YogaBook c930-at valahogy, vagy a képet át tudom lőni rá?
Illetve, a Lenovo-ra mennyire jellemező, hogy nem szarja le a vásárlóit, és fejleszti a saját találmányát? Mert szerintem sok kiaknázatlan dolog van még ebben a kis könyv-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP ProBook 450 G6,15.6",FHD,i3-8145U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest