Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Anyósoméknak egy Acer Switch2 10 tabletjük, nekünk Asus T100TAM van (mindkettő 64GB-os): az Acer külsőre nekem jobban tetszik (abszolút szubjektív dolog), ill. szerintem jobb a dokkolós megoldása is, valamint gyorsabb a töltése. Hardveresen viszont egy picit gyengébb, mint az Asus, amire ráadásul 2 év garancia van és valamivel olcsóbb is, illetve ennek a dokkolóján van egy normál USB 3.0 port, ami előny.
-
Necc
addikt
Mert ezek a leglenyegtelenebb dolgok, semennyire se befolyasolja a hasznalhatosagat egy eszkoznek az, ha picit recseg a haza, vagy az hogy "gagyi" muanyagbol van, vagy az, hogy most az eMMC egy hajszallal gyorsabb-e vagy sem.
Valahogy ezek a dolgok eltorpulnek amellett, ha pl. buszon utazva szeretnel filmet nezni, de semmit se latsz a kijelzobol mert pont olyan tabot vettel, vagy ha ~4 ora hasznalat utan lemerul, de te ~8 ora uzemidot szeretnel.
A nyers specifikaciokat a neten megtalalod, viszont ajanlani valamit inkabb az alapjan tudunk, ha nagy vonalakban tudjuk, hogy mire kell az eszkoz.
-
Necc
addikt
Ezt a dontest helyetted nem hozhatjuk meg.
Merlegelj az alapjan, hogy mire hasznalod a tabletet. Mezei tartalomfogyasztasra mindegyik alkalmas, ha inkabb desktop modban hasznalnad akkor ugyelj a kijelzo felbontasara, ugyanis ez esetben a kisebb a jobb, illetve ha sokat szeretnel rola pl. filmet nezni akkor bar a kijelzo felbontasa nem szamit, de talan jol johet a dokkoloban levo HDD. Ha nagyon sokat olvasol, akkor celszeru a nagyobb kijelzofelbontasra menni, illetve azt is fontold meg hol hasznalnad a tabletet, ugyanis kulteri hasznalatnal nem mindegy a kijelzo fenyereje, es tukrozodese sem.
-
Rambovits
senior tag
Szerintem mindenhol adják hozzá, elvileg a csomag része. Nem tudok róla mondani semmit, el kell menni, meg kell tapogatni. Teszteket olvastam, videókat néztem, nekem tetszett. Csak sajnos én is a magyar beteségben szenvedek, és nincs miből megvenni
Érdemes megnézni milyen alternatívák vannak ilyen árban, Necc kollega hozzászólásában már említette. -
Rambovits
senior tag
Jól láttad. Euronics-be is lesz ugyanez az akció, és ott is 114 lesz, viszont ezekben nincs 500 gigás vinyó, az edigitalosban van.
Valamint igen, amit linkeltél 109-ért, az ugyanez, csak telefon nélkül és 500 giga hdd nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest