Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
válasz
zSSeli
üzenetére
jelentem Lenovo D330 lett belőle, sikerült 100ért lőni egy bontatlant, magyar billentyűzetest.
tegnap este lett meg, még sok tesztelés vár rá, bár már sikeresen lefrissítettem mindent.
eddig half life 2 FHD max beállításokkal 35-60fps
szép kép, akksi jónak néz ki, magyar billentyűzet áldás és elég nagyok is a billentyűk, nagyobb mint barátnőm T101-es Asus-án. Sebességben és felbontásban is veri azt az N5000 Silver.
felépítésre is teljesen vállalható, féltem a csak műanyag háztól de abszolút nem hat gagyinak. a zsanéroknak van minimális holtjátéka de ez sztem természetes.
eddig abszolút meg vagyok elégedve, még játszok vele egy pár napot és majd beszámolok a tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest