- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
afoyem #14695 üzenetére
Találtam jobb vételt neked helyette:
[link]Ebben frissebb Intel Atom van (Z8350), ami kb +30-40%al erősebb és a gép is jobban hasonlít az Asus T100 féle billentyűzet dokkolós megoldáshoz, igaz akksiban ez picivel gyengébb, de talán energiatakarékosság szempontjából is jobb ez az egyel újabb Intel Atom generáció.
Most látom, hogy ebben 4 GB Ram van...Akkor szerintem nem is kérdés 40k körül melyik a best buy. Máshol jóval drágább a gép, szóval érdemes most lecsapni rá.
-
macika1967
csendes tag
válasz
afoyem #14695 üzenetére
Nos intel dsa ki lett próbálva nem talált új drivert még a gyártót kellene megkérdeznem.De az biztos, hogy volt 1 intel graphics central amit valahogy fel kellene eröltetnem.Bootól usb ről.Hisz igy raktam fel a win10 32 bitet.Egy kérdés habár a proci 64 bites én 32 bites op rendszert raktam fel talán ez nem befolyásolja, hogy az érintőképernyő nem működik.
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
afoyem #14692 üzenetére
Ha megveszed majd légyszi írj egy rövid beszámolót, illetve mindenképp érdekelne az is, hogy van-e a gépben bios és beállítható-e, hogy USB-OTG-ről bebootoljon egy pendrive-ot.
Windows drivereket viszont nem találtam hozzá a gyártó oldalán, szóval rizikós lenne törölni a recovery meghajtót róla. (az ugye lecsíp az alap tárhelyből vagy 8 GB-ot)
Az Asus T100-nál ez utóbbi művelet nem volt gáz, hiszen nem csak hogy a Driver Booster nevű program találja meg a hozzá szükséges illesztőprogramokat, de néztem, hogy az Asus oldaláról is letölthetőek.Mivel ebben butított Atom CPU van, így tesztek alapján kb ott van, mint a 40ezres árban kapható android tabletek, kb a snapdragon 425 teljesítményét hozza, ami Windows 10-hez már lehet, hogy kevés.
40k-t akkoris megér, ha nem lehet Dualbootossá tenni
-
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
afoyem #14692 üzenetére
Jó vétel, igaz az Atom Z3735F a Z3775 butított változata, de 40-ért maximum kínából kapsz jobb gépet ennél ennyiért. Az akksija is kiemelkedő ezért az árért. Meg mint fentebb írtam ezekre már valószínűleg rátelepíthető valamelyik x86 android is a windows mellé(ahogy az én Asus T100-amra), így az érintőképernyő sem maradna kihasználatlanul játékok alatt, tekintve hogy android-ra mennyivel több az érintőképernyőre és g-szenzor használatához tervezett játék.
A csúcs PC játékok meg úgysem ilyen tableteken fognak futni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest