- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zSSeli
tag
válasz
zSSeli #14762 üzenetére
már megoldottam, Surface Pro 2017 M3 lett belőle
Most az akksi adatokkal szívok, teljesen inkorrekt discharge rate-eket mérnek a programok, de ahogy láttam redditen ez valami októberi win frissítés óta sokaknak így van.
Manuális mérések során azt nézem hogy offline Netflix 25%os fényerőn 10-11 óra körül tud, vegyes böngészés/excel dolgokkal valahol 6-7 óra között. Még ismerkedünk, csütörtök reggel óta van meg, abszolút nem bánom hogy nem a Go-val mentem tovább, méretben nem annyival nagyobb, cserébe az M3 azért rendesen ráver a Gold-ra teljesítményben -
r.levente75
addikt
válasz
zSSeli #14748 üzenetére
Agyalok én is, hogy mi legyen, most hogy így tönkrement a tabom.
A t101ha elvileg csak 98k a 64-es tárhellyel ami nálam picit a lélektani határ.
Ha jól láttam a r103 annyival több, hogy 128 a tárhely és az usb 3.0 122k-ért.
Nyilván a lenovonak jobbak a paraméterei, de az 60k-val több a t101-nél. -
zSSeli
tag
válasz
zSSeli #14715 üzenetére
jelentem Lenovo D330 lett belőle, sikerült 100ért lőni egy bontatlant, magyar billentyűzetest.
tegnap este lett meg, még sok tesztelés vár rá, bár már sikeresen lefrissítettem mindent.
eddig half life 2 FHD max beállításokkal 35-60fps
szép kép, akksi jónak néz ki, magyar billentyűzet áldás és elég nagyok is a billentyűk, nagyobb mint barátnőm T101-es Asus-án. Sebességben és felbontásban is veri azt az N5000 Silver.
felépítésre is teljesen vállalható, féltem a csak műanyag háztól de abszolút nem hat gagyinak. a zsanéroknak van minimális holtjátéka de ez sztem természetes.
eddig abszolút meg vagyok elégedve, még játszok vele egy pár napot és majd beszámolok a tapasztalatokról. -
zSSeli
tag
válasz
zSSeli #14715 üzenetére
Pár nap olvasgatás után hajlik a FHD elengedése felé, az Asus T102-t nézem egyelőre.
Lenne egy kevéssé használt 60-ért (toll nélkül), a másik alternatíva 125ert egy bontatlan Surface Go, viszont ott csak a tab része lenne ugye.
Kérdés, hogy a jobb felbontáson kívül (és azonos akksi idő mellett) milyen előnyre számíthatnék a GO esetében? 4gb ram mindegyik, az Asus 128gb emmc.
Nem igazán érzem indokoltnak jelen esetben ezt az árkülönbséget teljesítmény szempontjából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kuponkunyeráló
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest