Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
margithid
üzenetére
"Számok alapján i5ö veri a Core M, csak ugye 500$. Jó áron el tudnám adni még Asus T100at, akkor jó lenne."
Én is egy T100-at cseréltem (z3740) a surface pro-ra (i5-3317u).
Ez teljesítményben nagyjából az M-es proci szintjén van ( lassabb valamivel, főleg többszálas teljesítményben), csak ugye nagyobb fogyasztás és aktív hűtés mellett.
Érezhető a teljesítmény növekedés, full hd kijelzőt is szépen meghajtja, bár én csak youtube-on szoktam full hd videót nézni. Tv-m is max digi online van amit meg tudok nézni.Az biztos, hogy ha már kiadsz pénzt, akkor minimum 4 gb ram és lehetőleg legalább 128 gb rendes SSD.
T100-ban 2giga ram kevés volt, plusz annak emmc háttértára volt, ami csigalassú az SSD-hez képest ami ebben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Alkoholista nevelde
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest