Hirdetés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Game-over
üzenetére
Külföldi rendeléstől a garancia miatt ódzkodom, egyébként nem lenne kizáró ok.
Hogy processzorból pontosan mire van szükség, azt pontosan behatárolni nem tudom, a program követelményeinél ez áll: 1.5+GHz, multi-core recommended (mint tudjuk az órajel nem minden, sőt sokkal fontosabb paraméterek is szerepet játszanak egy processzor teljesítményének behatárolásánál)
Annyi biztos, hogy az Atom, és hasonló kaliberű procik felejtősek..Én személy szerint 5. gen i3 és 3. gen i5 processzorokkal használom (laptop és asztali), de olvastam, hogy a mérés során elsősorban memóriát követel magának, nem processzort, utóbbira a tervezés fázisában lesz szükség, azt viszont már nem szükséges a tabletről végezni. (4G memória egyértelműen kevésnek bizonyult számára, szükséges a 8G)
ui: tegnap volt hwaprón egy 1. generációs Surface (i5, 4G, 128G SSD, IPS 1920x1080) 65k-ért, már elvitték.
Egy hasonló, de 8 gigás változat nem lehet alkalmas erre a célra?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest