Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
saphancs
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyámnak keresek tabletet. Droid és windows között vacilálok (úgy hogy én ipad-en vagyok, bár a droidot jól ismerem).
Amire használná: napi ügyek intézése (bankolás stb...), word, excell, és játék (főleg ilyen farmos izékkel szeret játszani, és általában csurig tömi a gépét (PC-n mindenképp) egy halom játékkal.
Jelenleg droid van, és mellette a PC. De a droiddal nem sikerült megbarátkoztatnom annyira, hogy ne csak játékra használja. A windows rendszert jól ismeri, bátrabban is használná szerintem. A kérdésem csak az, hogy mennyire bírna egy windowsos tabi ezt a fajta használatot.
Illetve tudnátok ajánlani egy-két tabot, amit érdemes megvenni? (Minimum 2 évre kéne) Ár: 100-150 eFt között.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- További aktív témák...
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest