- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Foxitban állítsd be, hogy jegyezze meg a bezárt oldalakat, tehát ha kilépsz, akkor legközelebb ugyanonnan folytassa. Illetve van benne reader mode, azt is tudod a beállításoknál konfigurálni. Alapból úgy van, hogy böksz egyet, akkor lapoz. Ez kellemetlen tud lenni, mert ha csak lejjebb akarod görgetni az oldalt, akkor néha lapozott egyet helyette. Valamint nálam úgy van, hogy ne csak egy-egy oldalt mutasson, hanem folyamatosan a következőt is. Tehát egy oldal aljához érve már látszik a következő, nem kell "lapozni".
Dropbox az nem tölti le a gépedre a cuccokat, csak feltölti azokat. Egyébként a onedrive-ot is érdemes használni a tableten, úgyis alapból bele van integrálva. Office az nekem sem volt rajta, de "megoldottam"

Ha ingyeneset akarsz, akkor a libreoffice-t tudom ajánlani, akár portable változatban.Egyébként most jött meg a microsd kártyám. 32 gigásat rendeltem 12$ áron. Írási sebesség 17mb/s folyamatosan, ami szerintem nagyon jó egy cl10-eshez képest. Rendeltem 2,5" méretű ssd/hdd átalakítót, az is nagyon jól használható vele. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Projektor topic
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- DTK 2.1 Multimedia Speaker System 3D-168D
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest