- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Foxitban állítsd be, hogy jegyezze meg a bezárt oldalakat, tehát ha kilépsz, akkor legközelebb ugyanonnan folytassa. Illetve van benne reader mode, azt is tudod a beállításoknál konfigurálni. Alapból úgy van, hogy böksz egyet, akkor lapoz. Ez kellemetlen tud lenni, mert ha csak lejjebb akarod görgetni az oldalt, akkor néha lapozott egyet helyette. Valamint nálam úgy van, hogy ne csak egy-egy oldalt mutasson, hanem folyamatosan a következőt is. Tehát egy oldal aljához érve már látszik a következő, nem kell "lapozni".
Dropbox az nem tölti le a gépedre a cuccokat, csak feltölti azokat. Egyébként a onedrive-ot is érdemes használni a tableten, úgyis alapból bele van integrálva. Office az nekem sem volt rajta, de "megoldottam"

Ha ingyeneset akarsz, akkor a libreoffice-t tudom ajánlani, akár portable változatban.Egyébként most jött meg a microsd kártyám. 32 gigásat rendeltem 12$ áron. Írási sebesség 17mb/s folyamatosan, ami szerintem nagyon jó egy cl10-eshez képest. Rendeltem 2,5" méretű ssd/hdd átalakítót, az is nagyon jól használható vele. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPad A16 128GB wifi bontatlan 2 év jótállás!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest