- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
zrubi
senior tag
válasz
Flashcash #11 üzenetére
''Sokat szenvedtem vele mert nem ismerte fel a Partition Magic által neki készített particiót.''
Nem ismerem a Partition Magic -ot, de nem is adnék sok bizalmat az ilyen varázslóknak, főleg a partícionálás terén! A linuxos fdisk, azzal meg lehet csinálni mindenféle partíciót! Olyan nincs hogy valamit elront!! Max. a felhasználó...
''pl külső program telepítéséhez egy 1000-oldalas könyvet kezdtem el nézegetni ami azért vicces.''
Mi az hogy külső program?? Ez a MS nél lehet csak, ott van külső program, de ott a kezedben pl.a 8 cd
akkor milyen külső programról beszélünk, ott van minden ami kell! (jóval több is) És a suse pont azoknak való, akik NAGYON ragaszkodnak a kattintgatós telepítés/installálás/partícionálás -hoz.
Szerintem az a vicces, (és szomorú) hogy ha valaki pl a Caldera Linuxot hasonlítja Win2000 -hez, ugyanis a Caldera egy ELAVULT dolog!!!
Nem érdemes régi sz.rokkal küzdeni! Az tényleg csak elveszi az ember kedvét. Töltsd le/szerezd meg/vedd meg a legfrissebbet az adott disztibúcióból, és akkor már jó eséllyel allhatsz neki telepíteni.
Debian rulez:
A világ legegyszerűbb dolga a debianban programokat installálni, törölni, vagy az egész kócerájt upgradelni. Akár CD-ről, internetről, vagy akér winyóról stb. Egyetlen parancs.
Nehéz a linuxot telepíteni?:
Rendes oprendzsert csak EGYSZER kell feltelepíteni, (Debian :) utána csak használni kell. Aki CSAK használni szeretné az forduljon szakemberhez, aki telepíti neki!! -
törölt tag
válasz
Flashcash #11 üzenetére
Nekem konnyu dolgom volt megszeretni a linux-ot. Egyutt dolgoztam ket linux magussal es az osszes kerdesemre tudtak valaszolni (rtfm :)) Ha FireArm-ozol, akkor durr bele a kozepebe (Win install), de ha DoD-ozol, akkor mindent turelmesen megcsodalni, megerteni (Linux install) :DD Szoval linuxszal foglalkozni ugy jo, ha az elejen van tamogatasod. Kesobb ugyis rajossz, hogy mit akar neked mondani a linux es merre nezz utana a megoldasnak.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Medence topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest