Keresés

Aktív témák

• zrubi

senior tag

válasz Flashcash #11 üzenetére

''Sokat szenvedtem vele mert nem ismerte fel a Partition Magic által neki készített particiót.''

Nem ismerem a Partition Magic -ot, de nem is adnék sok bizalmat az ilyen varázslóknak, főleg a partícionálás terén! A linuxos fdisk, azzal meg lehet csinálni mindenféle partíciót! Olyan nincs hogy valamit elront!! Max. a felhasználó...

''pl külső program telepítéséhez egy 1000-oldalas könyvet kezdtem el nézegetni ami azért vicces.''

Mi az hogy külső program?? Ez a MS nél lehet csak, ott van külső program, de ott a kezedben pl.a 8 cd
    akkor milyen külső programról beszélünk, ott van minden ami kell! (jóval több is) És a suse pont azoknak való, akik NAGYON ragaszkodnak a kattintgatós telepítés/installálás/partícionálás -hoz.

Szerintem az a vicces, (és szomorú) hogy ha valaki pl a Caldera Linuxot hasonlítja Win2000 -hez, ugyanis a Caldera egy ELAVULT dolog!!!
    Nem érdemes régi sz.rokkal küzdeni! Az tényleg csak elveszi az ember kedvét. Töltsd le/szerezd meg/vedd meg a legfrissebbet az adott disztibúcióból, és akkor már jó eséllyel allhatsz neki telepíteni.

Debian rulez:
    A világ legegyszerűbb dolga a debianban programokat installálni, törölni, vagy az egész kócerájt upgradelni. Akár CD-ről, internetről, vagy akér winyóról stb. Egyetlen parancs.

Nehéz a linuxot telepíteni?:

Rendes oprendzsert csak EGYSZER kell feltelepíteni, (Debian :) utána csak használni kell. Aki CSAK használni szeretné az forduljon szakemberhez, aki telepíti neki!!

törölt tag

válasz Flashcash #11 üzenetére

Nekem konnyu dolgom volt megszeretni a linux-ot. Egyutt dolgoztam ket linux magussal es az osszes kerdesemre tudtak valaszolni (rtfm :)) Ha FireArm-ozol, akkor durr bele a kozepebe (Win install), de ha DoD-ozol, akkor mindent turelmesen megcsodalni, megerteni (Linux install) :DD Szoval linuxszal foglalkozni ugy jo, ha az elejen van tamogatasod. Kesobb ugyis rajossz, hogy mit akar neked mondani a linux es merre nezz utana a megoldasnak.

Aktív témák