- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Nem vagyok én gazdag ember se politikus...
De azt azért nem szeretném, hogyha a lakásom ajtaján illetéktelenek járkálnának ki-be, nevemben telefonálnának, írnának levelet, megennék a babfőzelékemet, kiinnák a szódámat, még akkor sem szeretném, ha nem viszik el az értékeimet...
Ezért van zárva az ajtóm. -
Wodka
csendes tag
Atlagos felhasznalorol volt szo, nem pedig 24 oras ADSL es ceges halozatrol.
Ilyenkor termeszetesen szukseges es kell is, de otthon nyomok par jatekot, meg megnezem a mailjaimat, esetleg netezek par orat.
Nem vagyok politikus, sem akarmilyen fontos ember ezert nem tolem fognak felnyomni pedifil kepeket a netre, hogy a ''hozzaerto'' birosag aztan engem iteljen el pedofilia vadjaval.
Megegyszer tehat:
Velemenyemet tovabbra is fenntartom, miszerint az _egyszeru_atlagusernek_ nem kell paranoiasnak lennie. Ha van felnivalod, akkor legyel az, de ha ''csak'' egy egyszeru ember vagy, aki a netezik, akkor nem kell Linux-hoz tuzfal.
Cafoljatok meg, kovezzetek halalra, de ha meggyoztok, akkor alazatosan fejet hajtok elottetek. -
guest
veterán
Igaz, a SuSe 6.2 nem mai gyerek. De ha belegondolsz, a Win95 sem most készült, és mégis megy vele az USB egér.
Amúgy SuSe 8.0-át épp ma raktam fel. Gondoltam kipróbálom ezt is. Egér már megy, viszont az USB scanner halott dolog. Szerintem ezt a SuSe 11.0-ig nem is oldják meg.
És mi van, ha lenne még mondjuk a gépben usb 2.0, firewire, bluetooth és egyéb szörnyűségek? Akkor linuxot teljesen el lehetne felejteni. -
McJames
senior tag
zrubi, bocs, semmi rosszindulat, de tényleg...
Azt hiszem elfelejtetted, hogy hogyan kezdted vagy, hogyan kezdhetted volna: új/más logika, és nyelv stb. - meg kell tanulni, na... és az azért nem egyik napról a másikra megy, még egy más op.rendszer területén gurunak sem. (jó, ez utóbbi valamelyest sántíthat, ha nem autodidakta az illető, hiszen unixot minden komolyabb helyen tanítanak...)
Még valamit szerettem volna: ha pl. új kernel jön ki, vagy valamilyen alapvető ''demon'' ''kimaradt'', akkor mit csinál a júzer a linux-szal? A kernel-fordítás véletlenül nem fogható fel ''kvázi újratelepítésnek''? Szóval lehet negatív értelemben emlegetni más op.rendszerek hibáit, csak minek... egyik sem lehet tökéletes.
Másrészt a topic indítója tapasztalatokat szeretett volna megosztani, és várni mások tapasztalatait, ne adj'isten tanácsait, közös okulásunkra. Imho az, hogy ez sz@r, az meg elavult, így önmagában nem annyira tanács...
Inkább mondd el, hogy te milyen disztribúciókat, milyen verziókat használtál, és milyen tapasztalataid voltak (volt-e más op.rendszer más partíción, az mivel csináltad, mire kell odafigyelni, ha vki pl. otthon - mert nincs pénze, de dolgoznia kell - melyik Office-t használja, van-e lehetősége, hogy a munkát ''visszavigye'' a munkahelyi M$-rendszerre, karakter, nyelv, betűtípus-problámát hogyan lehet megoldani, x ''disztib''-nél mire kell odafigyelni, ha y hálókártyája van vkinek, ha kábelmodem van, ha adsl van, stb., stb. ...
A többi, mint ez a hozzászólás is, csak ''sület duma''... :D
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest