Keresés

Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

válasz zrubi #59 üzenetére

Nem vagyok én gazdag ember se politikus...

De azt azért nem szeretném, hogyha a lakásom ajtaján illetéktelenek járkálnának ki-be, nevemben telefonálnának, írnának levelet, megennék a babfőzelékemet, kiinnák a szódámat, még akkor sem szeretném, ha nem viszik el az értékeimet...
    Ezért van zárva az ajtóm.

• Wodka

csendes tag

válasz zrubi #57 üzenetére

Atlagos felhasznalorol volt szo, nem pedig 24 oras ADSL es ceges halozatrol.

Ilyenkor termeszetesen szukseges es kell is, de otthon nyomok par jatekot, meg megnezem a mailjaimat, esetleg netezek par orat.
    Nem vagyok politikus, sem akarmilyen fontos ember ezert nem tolem fognak felnyomni pedifil kepeket a netre, hogy a ''hozzaerto'' birosag aztan engem iteljen el pedofilia vadjaval.

Megegyszer tehat:
    Velemenyemet tovabbra is fenntartom, miszerint az _egyszeru_atlagusernek_ nem kell paranoiasnak lennie. Ha van felnivalod, akkor legyel az, de ha ''csak'' egy egyszeru ember vagy, aki a netezik, akkor nem kell Linux-hoz tuzfal.

Cafoljatok meg, kovezzetek halalra, de ha meggyoztok, akkor alazatosan fejet hajtok elottetek.

• guest

veterán

válasz zrubi #23 üzenetére

Igaz, a SuSe 6.2 nem mai gyerek. De ha belegondolsz, a Win95 sem most készült, és mégis megy vele az USB egér.
    Amúgy SuSe 8.0-át épp ma raktam fel. Gondoltam kipróbálom ezt is. Egér már megy, viszont az USB scanner halott dolog. Szerintem ezt a SuSe 11.0-ig nem is oldják meg.
    És mi van, ha lenne még mondjuk a gépben usb 2.0, firewire, bluetooth és egyéb szörnyűségek? Akkor linuxot teljesen el lehetne felejteni.

• McJames

senior tag

válasz zrubi #15 üzenetére

zrubi, bocs, semmi rosszindulat, de tényleg...
    Azt hiszem elfelejtetted, hogy hogyan kezdted vagy, hogyan kezdhetted volna: új/más logika, és nyelv stb. - meg kell tanulni, na... és az azért nem egyik napról a másikra megy, még egy más op.rendszer területén gurunak sem. (jó, ez utóbbi valamelyest sántíthat, ha nem autodidakta az illető, hiszen unixot minden komolyabb helyen tanítanak...)

Még valamit szerettem volna: ha pl. új kernel jön ki, vagy valamilyen alapvető ''demon'' ''kimaradt'', akkor mit csinál a júzer a linux-szal? A kernel-fordítás véletlenül nem fogható fel ''kvázi újratelepítésnek''? Szóval lehet negatív értelemben emlegetni más op.rendszerek hibáit, csak minek... egyik sem lehet tökéletes.

Másrészt a topic indítója tapasztalatokat szeretett volna megosztani, és várni mások tapasztalatait, ne adj'isten tanácsait, közös okulásunkra. Imho az, hogy ez sz@r, az meg elavult, így önmagában nem annyira tanács...

Inkább mondd el, hogy te milyen disztribúciókat, milyen verziókat használtál, és milyen tapasztalataid voltak (volt-e más op.rendszer más partíción, az mivel csináltad, mire kell odafigyelni, ha vki pl. otthon - mert nincs pénze, de dolgoznia kell - melyik Office-t használja, van-e lehetősége, hogy a munkát ''visszavigye'' a munkahelyi M$-rendszerre, karakter, nyelv, betűtípus-problámát hogyan lehet megoldani, x ''disztib''-nél mire kell odafigyelni, ha y hálókártyája van vkinek, ha kábelmodem van, ha adsl van, stb., stb. ...

A többi, mint ez a hozzászólás is, csak ''sület duma''... :D

• Superman

nagyúr

válasz zrubi #15 üzenetére

A Caldera miért elavult? Mintha láttam volna frissítéseket az oldalukon.

Aktív témák

Hirdetés