- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3kk
őstag
válasz
kraftxld #678 üzenetére
Hello,
vegle valahara kiprobaltam, de ez nekem nem jo
.
Valami Hight Availability Sync, vagy ehez hasonlo dolog kellene.Pl, 2 kulon helyisgben, 2 kulon network setuppal, 2 kulon VM (vagy akar VAS) syncbe tartodik, aztan ha valamivel gubanc van, akkor a masik atveszi a helyet.
-
M3kk
őstag
Hello,
Adott a kovetkezo "setup":
- adott ket darab Windows 2012 R2 ket kulonbozo helyen (Kulon GW, kulon IP, stb.).
- mind a ket serveren fut Hyper-V alatt tovabbi 2 Windows 2012 R2, az egyik IIS a masik az IIS siteoknak a DB servere (MS SQL).Az lenne a keres, ha egyaltalan lehetseges: Real-time failover a ket "munkapont" kozott. Mondjuk az egyik van a DC1-ben (Datacenter), a masik a DC2 ben. Ha a DC1 nel valami oknal fogva leall az internet, a server, vagy valami oknal fogva nem elerheto, akkor a DC1 szerepet atvegye par masodperc kieses utan a DC2.
Ehhez gondolom kell eloszor is egy VPN kapcsolat a ket DC kozott, tovabba failover a ket Hyper-V alatt futo serverek kozott is (IIS illetve SQL).
Mit tudtok tanacsolni ez ugyben?
MInden tippet, tanacsot szivesen fogadok, ez lesz az elso, hogy ilyen tipusu feladatot kell vegrehajtsak.
Koszonom.
-
M3kk
őstag
Szia,
koszi. Gondolhatod, hogy "guglizes" es szamtalan probalgatas utan jottem csak ide segitseget kerni?
Az IIS site be van love, mukodik, ahogy kell, ahol eladtam:
- Core bol nem tudtam a Failover -t engedelyezni,
- ha valahogy engedelyezem is, akkor hogy managelem?Illetve, hogy van-e mas megoldasra otletetek?
-
M3kk
őstag
Hello,
lenne egy olyan bajom, hogy (megprobalom a leheto leg erthetobben leirni
:
Kell csinaljak egy IIS failovert.. Arra gondoltam, hogy W 2K2 R2 Core -val megnyomatom a dolgot..
Felraktam a 2 OS -t, beconfoltam a IIS -t, stb, az egyiken, viszont, a failover beallitasnal elakadtam.. probaltam a Core -t atrakni GUI -s ra, de ott is mind errorokat dobalt (Core to GUI, Filover beallit, majd vissza Core, igy akartam).
Tudnatok segiteni, esetleg valami mas megoldas? Igazabol egy licensing serverrol van szo, IIS alatt es ennek kellene egy failoveres megoldas.
Koszonom
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Ez a mondat angolul?
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest