- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
klambi
addikt
válasz
desolator #813 üzenetére
Ez nem fog rendesen működni, próbálkoztam én is és az a gond, hogy pl azonos márkának, mint náluk van 30db Kingston ugyan azok az adatai, kivéve a serial. Mivel van ESET-ünk ezért én abban tudtam megoldani, de mint tudjuk a serialokat is átlehet varázsolni. Szóval 100%-os megoldás nem lesz szerintem.
Ha mégis találnál jól működő megoldás ami microsoft pls írd meg! -
desolator
senior tag
válasz
desolator #815 üzenetére
Úgy látom, hogy a computer policy-k között lehetne megadni, hogy milyen eszközöket engedek telepíteni. Viszont hiába tiltok le minden usb-s telepítést ott, nem jut érvényre, simán tudok telepíteni bármit. Hogy ha a user policy-k között tiltom le, akkor működik (viszont ott nem lehet eszközt engedélyezni ID alapján). Pedig megnéztem és a gép megkapja a policy-t. Miért nem juthatnak érvényre ezek a beállítások?:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest